Lichtpuntjes van de afgelopen tijd ♥︎

bron

Wanneer er donkere periodes zich voordoen in je leven, is het júist op zulke momenten belangrijk om te kijken naar de goede, positieve en fijne dingen in het leven. Dat is dan ook precies wat ik vandaag met jullie ga doen: de lichtpuntjes die ik de afgelopen tijd heb ervaren met jullie delen. Voor jullie blijheid, voor mijn blijheid, voor die van iedereen!

Zonnestralen, net zo lang tot je er gek van wordt ★ Fijne, mooie bloemenjurkjes inslaan ★ Vrolijke mensen om je heen hebben ★ Je haar wat een keer een dag wél goed zit ★ Fietsen op een nieuwe fiets, in de zon, zonder wind. Heerlijk. ★ Je kapotte scherm laten repareren ★ Gezellige collega’s ★ Hoogtepunten na heel wat dieptepunten ★ Regen (JA!) ★ Het lanceren van je eigen bedrijf, en dat ook nog eens samen met je moeder ★ Naast dat eigen bedrijf, nóg een eigen bedrijf opstarten én drie baantjes hebben ★ Freelance klussen die binnenstromen ★ Een warme douche na een lange werkdag ★ Peel-off maskertjes ★ Je to-do lijstje afronden ★ Leuke feestjes in het vooruitzicht hebben ★ Dat moment wanneer je loon binnen komt ★ Knuffelen met de liefste kat op aarde ★ En Karlijn haar kat Guus ontmoeten ★ Een nieuwe, mooie laptop hoes binnen krijgen ★ Je kamer na maandenlang rommel even opruimen, dat kan zo helpen met rust in je hoofd ★ Gezellige avonden met vriendinnen ★ Fijne playlists ★ Goed leesboeken.

Wat zijn lichtpuntjes die de afgelopen tijd bij jullie opspeelden? Vergeet niet te genieten van het leven, lieve mensen! ♥︎ Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.