Liefste December, wat fijn dat je er weer bent

Hi allemaal! Het is december, zó fijn… Eindelijk komt de gezelligheid écht dichtbij en gaan we de drukste maand van het jaar in. Mijn agenda staat flink volgepland, en ik laat jullie graag zien wat ik allemaal ga doen. Lees je mee?

02 DECEMBER | Zwarte Piet spelen

Morgen speel ik voor Zwarte Piet bij ons in de buurt! Twee jaar geleden deed ik dit ook al en morgen mag ik het opnieuw een dagje doen, ontzettend gezellig!

03 DECEMBER | Sinterklaas ‘vieren’

Wij vieren Sinterklaas niet meer op de traditionele manier met cadeau’s, surprises of lootjes trekken, maar wij gaan gewoon gezellig gourmetten en meer niet. Maar meer dan dat is ook zeker niet nodig: het kan alleen al enorm gezellig zijn om met iedereen rond de tafel te zitten en te kletsen.

09 DECEMBER | Dagje naar Zwolle

Samen met Lizzy ben ik morgen een dagje in Zwolle. Hier ben ik al een behoorlijke tijd niet meer geweest omdat ik nu stage loop, dus het leek me wel weer een keer leuk om samen te gaan lunchen en door de stad heen te struinen. Onwijs veel zin in!

11 DECEMBER | Een dag terug naar school

Op de 11e van deze maand moet ik voor één dag weer even terug naar school. Dit is dan ook voorlopig de laatste keer, want daarna ga ik aan een stuk door tot februari!

11 DECEMBER | Kerstdiner Hashtag Workmode

Oók heb ik op diezelfde dag een kerstdiner met mijn stage! Ontzettend leuk en ik heb er dan ook ongelooflijk veel zin in. Het is nog even de vraag hoe laat ik er kan zijn aangezien ik toevallig op die dag in Zwolle ben en het kerstdiner plaatsvindt in Amsterdam, maar ik ga m’n uiterste best doen om er bij te zijn.

13 DECEMBER | Vergadering Meerpaaldagen

Deze maand is het ook weer tijd voor een brainstormsessie met alle commissieleden van de Meerpaaldagen. Nu moeten de eerste dingen toch echt al wel geregeld worden, dus we gaan langzaamaan al aan de slag…

// DECEMBER | Antwerpen

Jarno en ik wilden al een tijdje een weekendje weg samen, en het ziet er naar uit dat dat deze maand eindelijk gaat gebeuren! Het is nog niet helemaal zeker wanneer we gaan, maar als alles door gaat zitten we over een paar weken een lang weekend in Antwerpen. Dus… Iemand nog tips? We slaan de kerstmarkt uiteraard niet over…

24, 25, 26 DECEMBER | Kerstmis

Yes, I get it: we weten allemaal dat kerstmis er aan komt, maar dit staat toch zeker wel met drie cirkels en onderstreept in de agenda. Op eerste kerstdag vier ik kerst gewoon met mijn moeder en oma’s thuis, en tweede kerstdag gaan we naar Montfoort om daar met familie te lunchen. Hebben jullie ook al zo veel zin in kerst? #kerstkriebels

Wat staat er allemaal op jullie planning voor deze maand? Die van mij zit in elk geval behoorlijk vol, want afspraken zoals de fysiotherapeut, de steunzolen-arts en werk heb ik jullie nog bespaard. 😉 Geniet van deze prachtige maand! X

Sint Cadeauwinkel

Share:

6 Reacties

 1. 1 december 2017 / 14:42

  Wat heb je al veel leuke plannen! Ik wens je een hele fijne december maand <3

  • Larissa
   Auteur
   2 december 2017 / 09:23

   Dankjewel, Anna! Jij ook!

 2. 2 december 2017 / 11:17

  Zo’n fijne plannen dat je hebt voor december!

 3. Kato
  2 december 2017 / 14:10

  Je blog is echt enorm leuk! Je hebt er een nieuwe lezer bij 😉
  -kato (13)

  • Larissa
   Auteur
   2 december 2017 / 22:31

   Wat leuk, Kato!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.