Lieve 2018…

Goeiemorgen, lieve 2018. Hoe gaat het met je?

Gistermiddag, nadat we goed nieuws hadden gekregen van de dierenarts over de status van onze toch-niet-doodzieke-kat, zijn mijn moeder en ik begonnen met het bakken van appelflappen: een traditie. Oliebollen? Welnee, appelflappen zijn veel lekkerder.

Eergisteren is er bij ons in het dorp een dode gevallen door vuurwerk: een nieuwsbericht wat niemand van jullie ontgaan kan zijn. Ik had al een hekel aan vuurwerk, ik stak het nooit af maar vond het toch nog wel leuk om naar te kijken. Dit jaar genoot ik er minder van, en dit had alles te maken met de gebeurtenis van de dag daarvoor. Waarom steken we vuurwerk af? Waarom riskeren we onze levens met wat knallers en mooi siervuurwerk?

Gisteren schreef ik een uitgebreid artikel op mijn blog over het afgelopen jaar, wat niet zo lekker liep als gehoopt. Dit jaar gaan we het dubbel zo leuk maken: dat mag wel na een minder jaar. Morgen deel ik met jullie al mijn goede voornemens en doelen voor het komende jaar, want ook dat is en blijft een traditie. Ik heb onwijs veel zin in, lieve 2018, en ga jouw jaar met volle moed in.

Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne, gezellige en vooral veilige jaarwisseling hebben gehad, en ik wens jullie allemaal een gelukkig en hopelijk gezond 2018 toe. Tenzij je vannacht al genoeg drank hebt gehad: cheers! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.