Life Hack | Geen insecten meer in je drinken!

DSC_0346

Je kent het wel: je zit lekker te zonnen in de tuin met wat vrienden en een paar glaasjes cola. Terwijl je je bruin laat bakken door de zon zoeken de wespen een zoet plekje op en nestelen ze zich in jóuw cola. Verdorie, weer die muggen of wesp in je cola. Vanaf nu niet meer!

Al een tijdje staan deze foto’s opgeslagen tot het goede moment, en nu de temperatuur eindelijk stijgt heb ik een héle fijne life hack voor jullie! 🙂

DSC_0340

Vaak gebruiken we onderzetters om je glas op te zetten. Maar als je nou je onderzetter óp je glas zet, is er geen insect die daar nog bij kan komen. Écht niet. Nu kun je een simpele Heineken of Bavaria onderzetters omdraaien en op je glas leggen, maar geloof mij: dat kan veel leuker!

En wel zo! Het is as easy as it looks: we hebben allemaal nog wel wat strijkkralen in huis liggen. Geef toe: dit deden we vroeger allemaal (girls?!?!). Het enige wat je hoeft te doen is een rondje met strijkkralen maken en deze strijken. Fun tip: maak fruitfiguurtjes. Zo maakte ik een sinaasappel en watermeloen, maar je kunt nog veel meer maken. Zo laat je het er ook nog eens zomers en vrolijk uit zien.

Good to know: Rietjesfanaat? Je kunt ook wat strijkkraalgaatjes (heet dit zo? Jullie snappen me) open laten als ‘rietjesgat’. Meet dit van te voren wel eerst even op met het rietje wat je er voor wilt gebruiken. Maar vergeet niet dat je op deze manier wél weer meer risico loopt op insecten in je rietje. Rietjestip: IKEA! We love Ikea. Ze hebben zulke leuke en vrolijke rietjes.

Wat vinden jullie van deze life hack?

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.