Life Improvement TAG | Doelen voor dit jaar, planningen en carrière

Hoi allemaal! Het leek me leuk om weer eens een TAG in te vullen, want dit doe ik echt zelden. Deze TAG kwam ik tegen bij Justine, en het leek me leuk om deze ook te doen. Lezen jullie mee?

Wat is je grootste droom: wat wil je bereiken in je leven?

Carrière maken en geld kunnen verdienen door te doen wat ik leuk vind. Het lijkt mij heel gaaf als ik succesvol wordt door te doen wat ik leuk vind. Het liefst reis ik tussendoor ook nog immens veel: ik wil zo veel mogelijk van de wereld zien en dit allemaal vastleggen.

Op welke manier ben je bezig met het waarmaken van deze droom?

Niet opgeven met bijvoorbeeld bloggen, netwerken opbouwen door mensen te contacteren, sociale media bijhouden zodat bedrijven daar een goed gevoel over krijgen. Maar ook: geld sparen om te reizen (hoewel dat in kleine mate gaat, want ach: supermarktbaantje). En blijven dromen: ooit zal het lukken.

Wat is het belangrijkste doel dat je dit jaar wilt bereiken?

Het behalen van mijn rijbewijs! Dat is iets wat ik dit jaar ontzettend graag wil en ga doen! Daarbuiten heb ik ook wel het doel om een mega toffe stage te vinden voor aankomende september. En natuurlijk hoop ik dat ik met mijn blog heel erg ga groeien en aan het einde van 2017 heel wat volgers erbij heb.

Wat is jouw #1 tip voor het bereiken van doelen?

Doorzetten, doorzetten en gewoon doen. Meer dan dat kun je naar mijn mening niet echt doen. Simpelweg proberen om niet op te geven en het door te zetten.

Hoe maak jij een dagplanning/to do lijst?

Soms wel, soms niet. In het weekend, wanneer ik veel te doen heb, doe ik het wel. Dan schrijf ik al m’n huiswerk en alle taken op en dan ga ik ze stuk voor stuk af. Doordeweeks doe ik dat vaak niet, dat vind ik dan niet zo nodig.

Hoe ga je te werk in een super drukke periode?

Niet treuzelen: alles zo snel mogelijk af zien te krijgen!

Wat is jouw #1 planning tip?

De moeilijkste dingen als eerste uitvoeren! Echt, het is rot in het begin maar het werkt zo ontzettend goed. En ook zo snel mogelijk beginnen met het uitvoeren van de taken. Als je eerst de simpele dingen doet, ga je opzien tegen de lastigere taken. Zodra je eerst alle grote en moeilijke taken uitvoert, gaan de simpele taken als vanzelf een stuk sneller.

Wat is jouw ochtendritueel?

06.00: Wakker worden;

06.01: Sociale media checken;

06.30: Omkleden;

06.35: Opmaken;

06.45: Ontbijten;

07.20: Lopen naar de bus, onderweg naar school.

Waarvan krijg je energie? Waarom?

Ik krijg voornamelijk energie van adrenaline (spannende dingen, gave dingen), wanneer er iets heel goed gaat, wanneer ik hele lieve reacties of feedback krijg en ik krijg heel veel energie van EDM (Electric Dance Music). Gekke combinatie, maar wel heel energievol. 🙂

Welk boek heeft jou het meest geïnspireerd of gemotiveerd? Waarom?

By far het boek On Top van Anna Nooshin. Dit is haar eerste boek waarin zij een hele hoop van haar leven vertelt: hoe zij naar Nederland kwam op een jonge leeftijd en in een paar jaar tijd zichzelf ontwikkelde en een geweldige carrière op wist te bouwen. Echt, als er iemand mijn inspiratievrouw is is het Anna wel.

Welke blog inspireert of motiveert jou het meest? Waarom?

De blogs die mij het meest inspireren zijn die van Denise en Fleur. Deze twee blogs vind ik heel mooi, de schrijfstijl van beide meiden is tof en de foto’s zijn prach-tig! Maar ik vind blogs sowieso een enorme inspiratiebron. Zo ook die van Daphne, Jennie en Joanne.

Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.