Luik, België – fotoserie

Goeiemorgen, jij! Tijdens onze trip naar Luik heb ik een hele hoop foto’s gemaakt die ik nog niet met jullie gedeeld heb, maar waar ik stiekem wel het meest trots op ben. Luik is zo verrassend: je komt tegen wat je precies niet verwacht als je hier naartoe gaat. Ik deel graag mijn allermooiste foto’s met jullie! Kijk je mee?

Ok, ik beloof jullie niet te veel meer te spammen met Luik, maar dit kon ik niet achterwege houden. Zelf vind ik het altijd enorm leuk om bij andere bloggers zulke ‘fotoseries’ te bekijken van steden of mooie plekken, en even leuk vind ik het om ze zelf te maken. Het is ook voor mij leuk om de allerleukste foto’s gemakkelijk terug te vinden of even snel aan anderen te laten zien. En voor jullie natuurlijk net zo goed. 😉

Ik ga er niet meer woorden aan vuil maken, want ik laat jullie graag genieten van de foto’s, en niet van mijn teksten. 😉 Geniet ervan! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.