Maak je laptop lente proof met deze vrolijke achtergronden

Een voorjaarsschoonmaak houden we niet alleen in huis: ook onze mobiele apparaten mogen er onder lijden. Om fris het nieuwe seizoen in te gaan verander ik mijn laptop achtergrond zodra het zonnetje zich al even laat zien, en ik zal vast niet de enige zijn. Als bovenstaande foto jou heel erg aanspreekt heb ik iets waar jullie héél blij van gaan worden… Kijk je mee?

Toen ik laatst op Pinterest aan het rond struinen was voor leuke achtergronden, stuitte ik op een account genaamd Design Love Fest. Dit is tevens een blog, toegeëigend aan Bri Emery. Bri heeft op haar blog een rubriek, genaamd ‘Dress Your Tech’. En als jij net zoals ik dol bent op vrolijke pastelkleurige achtergronden, is dit dé site waar je moet zijn.

Zo, dit is Bri haar blog. Hier zie je de 180e Dress Your Tech, wat betekent dat je nog een héle hoop hebt in te halen. Elke keer dat ze deze rubriek deelt op haar blog, deelt ze rond de 5 à 6 foto’s die je gratis mag downloaden voor jouw desktop. I. Fucking. Love. It.

Dit is een selectie van de foto’s van het 180e deel, die ik momenteel als wisselende achtergrond gebruik, en ik heb de lente al weer helemaal in m’n bol zitten. Op de een of andere manier is je laptop meteen een stuk opgeruimder met een nieuwe foto, vind je niet?

En, hoe zit dat met jullie? Zijn jullie ook zo dol op zulke pastel achtergronden? Ik ben in elk geval mega blij dat ik deze site heb ontdekt en ik weet wel waar ik de komende tijd mijn nieuwe achtergronden vandaan ga halen… Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

*All pictures were found on Design Love Fest. All rights reserved for the owner. 

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   15 maart 2017 / 16:24

   Lief, dankjewel!

 1. 17 maart 2017 / 18:59

  Hele leuke achtergronden! Ik ga eens even een leuke uitzoeken voor de banner van mijn YouTube kanaal. Thanks voor de tip! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   18 maart 2017 / 11:10

   Leuk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.