Maarn 2017

Goeiemorgen allemaal! Het is maandag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe week voor de deur staat! Vorige week was ik een dagje naar het prachtige Maarn, en ieder jaar gaan we wandelen in de prachtige bossen en maak ik een aantal foto’s! Die foto’s deel ik vandaag met jullie. Kijk je mee?

Afgelopen 29 november was het tijd voor ons traditionele tripje naar het prachtige Maarn, waar we bij vrienden langsgaan om bij te kletsen, door het bos te wandelen en foto’s te maken. En uiteraard: de perfecte rode paddenstoel met witte stippen zoeken. Helaas waren we dit jaar íets te laat en dus waren de rode en oranje tinten helaas al bijna niet meer te bekennen in het bos, maar ondanks dat heb ik toch nog een paar mooie foto’s kunnen maken. Niet zo veel als ik had gehoopt, maar hé: het kan niet altijd perfect zijn. 😉

➼ Benieuwd naar de foto’s die ik twee jaar geleden én vorig jaar maakte in Maarn? Bekijk hier de foto’s uit 2015 (mijn persoonlijke favorieten!) en de foto’s uit 2016.

Ik kijk er ieder jaar weken van te voren naar uit om dit tripje te maken omdat ik het altijd zó gezellig en leuk vond. De vrienden waar we ieder jaar bij op bezoek gaan hebben heerlijke warme chocolademelk (van die traditionele, van vroeger) en vorige week kreeg ik een heel nieuw pak (!) van ze mee naar huis. Zo lief! Daar kom ik de winter wel mee door, dus.

Volgend jaar gaan we weer die kant op, maar proberen we het iets beter te timen zodat we net zulke mooie foto’s kunnen maken als twee jaar geleden, want eerlijk: dat blijven de mooiste tot nu toe. Gelukkig kan ik volgend jaar zelf rijden en kan ik, mocht het nodig zijn, zelf in de auto springen en die kant op rijden zodra het opeens heerlijk herfstweer wordt. 😉 Geniet van de foto’s! X

Share:

6 Reacties

 1. 8 november 2017 / 13:03

  Prachtige foto’s! Vind de verkleurde bladeren in de herfst altijd zo mooi op de foto. Of zo’n laan met bomen, altijd fotogeniek haha!

  • Larissa
   Auteur
   10 november 2017 / 13:30

   Lief! Dankjewel! <3

 2. 10 november 2017 / 08:12

  Wauw, wat een mooie foto’s! Maarn lijkt me echt een hele mooie plek. Als je nog eens naar een mooi bos wilt (dit jaar of volgend jaar) dan is het Leuvenumse bos echt aan te raden!

  • Larissa
   Auteur
   10 november 2017 / 13:30

   Lief, dankjewel! Ik zal het onthouden. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.