Maastricht dag drie | Toerist in eigen land

Goeiemorgen! Er is weer een nieuwe week aangebroken, en wat voor een! Het is bijna kerst! Voordat we het deze week heel veel over kerst gaan hebben, deel ik eerst nog wat laatste foto’s vanuit Maastricht met jullie. Kijk je mee?

Deze derde en tevens laatste dag hebben we niet zo veel gedaan. Na het ontbijt pakten we onze koffers in, en rond half twaalf checkten we uit. De koffers legden we in een daarvoor bestemde ruimte neer, en we vertrokken voor de laatste keer naar het centrum van Maastricht. Daar hebben we nog wat winkels bezocht, maar zonder veel resultaat. Wel kocht ik wat nieuwe oorbellen, omdat ik nog steeds rond liep met neppe zilveren en gouden oorbellen. Hier ontsteken mijn oren altijd van, en dus moest ik echt een keer beginnen aan oorbellen die goed zijn voor m’n oren. Rond half drie gingen we – met immens veel vertraging – terug naar huis, waar we ’s avonds rond zeven uur pas aankwamen. Het was een super geslaagd weekend en Maastricht is een mooie stad!

Share:

3 Reacties

 1. 19 december 2016 / 14:41

  Ik wil hier zó graag nog een keertje heen. Ik ben er nog nooit geweest, maar het staat al een lange tijd op mijn lijstje..!

  • Larissa
   Auteur
   19 december 2016 / 17:14

   Echt een aanrader! 🙂

 2. 20 december 2016 / 12:30

  Wat super leuk zeg ik wil hier ook nog een keer naartoe! liefs en alvast fijne feestdagen X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.