Meet the blogger: Eline

Een paar weken geleden kwam ik weer in contact met mede-blogger Eline, en het leek ons een leuk idee om op ons eigen blog elkaar uit te lichten door middel van een klein interview. Benieuwd naar Eline? Lees dan snel verder!

Kun je jezelf eens voorstellen?

Ik ben Eline Joan, en ik ben 22 jaar. Ik spendeer mijn dagen in Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Verder ben ik derdejaars rechtenstudent aan de UvA, sla ik op zijn tijd een tennisbal en verstop ik mij heel af en toe in de sportschool.

Hoe lang bestaat jouw blog inmiddels al?

Eind februari alweer vier jaar!

Je blogt het meest – bijna altijd – over jouw outfits. Is dat iets wat je al van jongs af aan leuk vindt of kwam dit later pas? 

Ik houd mega erg van stylen en kleding, en als ik mijn moeder moet geloven stond ik al vanaf mijn tweede de verkoopster in de kledingwinkel te vertellen hoe mijn outfit er uit moest zien. Om dit, naast mezelf elke dag (proberen) leuk aan te kleden, vond ik een fashionblog ook een goede uitlaatklep.

Wat is je favoriete kledingstuk uit je kledingkast?

Dat is een mega lastige en verandert ook constant. Op dit moment is het denk ik mijn felrode jas van de Zara.

Welk (designer-)item staat bovenaan jouw wishlist?

Ik ben eigenlijk niet zo designerig. Ik had wel een lange tijd een crush op de jurkjes van Balmain, maar dat is nu ook wel weer gezakt eigenlijk.

➼ Eline vroeg mij ook een aantal interessante dingen. Benieuwd? Lees hier het artikel. 
Is er iets wat je nog heel graag wilt bereiken met je blog, of is het goed zoals het nu is?

Bloggen is tot nu toe altijd een hobby geweest. Ik denk dat als ik er meer mee zou willen bereiken, ik er ook meer tijd in zou moeten steken. Dat gaat op dit moment jammer genoeg niet.

We zitten inmiddels in 2018: doe jij aan goede doelen stellen?

Haha, daar heb ik zojuist een blogpost aan gewijd. Ik ben niet van de goede voornemens of goede doelen stellen. Bij mij werkt het feit dat we van jaar veranderen niet als motivatie om iets wel of juist niet te gaan doen. Maar ik ben ook redelijk content met 2017, dus zolang 2018 een beetje hetzelfde gaat, zit het wel snor.

Wil je Eline graag volgen? Je kunt hier haar blog en Instagram-account bekijken! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.