Mijn 10 favoriete foto’s van het afgelopen jaar

Foto’s, ik maak er maar al te veel van.. Dit jaar heb ik een aantal foto’s gemaakt (of laten maken) waar ik enorm trots of blij mee ben. Benieuwd naar mijn tien favoriete foto’s van het afgelopen jaar? Kijk dan snel mee!

TOP 3

Ja, favorietje van het jaar. Onderweg naar werk maakte ik al fietsend deze foto, waarbij de zon ENORM mooi door de huizen en bomen heen scheen. Prachtig! Ik ben stiekem heel trots op deze foto.

En dan deze: op nummer twee! Deze foto stuurde ik ‘even snel’ via WhatsApp naar mijn vriendje om m’n outfit te laten zien vlak voordat ik naar de auto liep om weg te gaan. Toen ik achteraf de foto bekeek, vond ik hem super leuk! Hoe dan?!

En dan deze: gemaakt door een oud-klasgenootje van mij rond september in de binnenstad van Zwolle. Ik had deze foto helemaal niet ontdekt, totdat ik drie weken geleden door m’n foto’s heen scrolde en deze tegen kwam. Stukken leuker dan ik dacht! En inmiddels wel echt een favoriet.


Onderstaande foto’s staan niet in volgorde van vier tot tien, maar vind ik allemaal even leuk! 😉

Deze foto maakte Lizzy toen we een rondje op de camping deden om de meest mooie foto’s te schieten in het zonnetje. Helaas liet de lucht niet op zich wachten, en rammelde het al een tijdje daarboven. Na de shoot op deze steiger snelden we terug naar de caravan, waarna de bui los barstte. Alsnog vind ik deze foto er zomers en leuk uit zien!

Deze foto maakte Sophie en ik rond februari vorig jaar. We waren bij haar thuis plannen aan het maken voor een episch weekje vakantie, wat we in juni zouden hebben (en wat we ook hebben gedaan!). Dit is een van de foto’s waarvan ik vind dat we er beiden leuk op staan. Love.

Het Louvre! Deze foto maakte Stefan voor mij, toen we even wat tijd over hadden. Stiekem véél te toeristisch, maar geef toe: het is een leuk kiekje uit 2016.

Mijn favoriete outfitfoto! Ik was erg trots en tevreden met de foto’s die ik deze desbetreffende 18 augustus maakte. De zon scheen perfect door de bomen heen en de gloed werd daardoor heel mooi. En dan heb je ook nog van die foto’s waarbij je achteraf denkt: ‘Wat een goede pose, deed ik dat echt?,’ zoals deze. Heel tof.

”Het lijkt wel zo’n foto uit een tijdschrift, zo mooi!” aldus Cassedey toen ze deze foto onder ogen kreeg. Ik vroeg mijn moeder een foto te maken van mijn nieuwe laarzen, met mijn glitterpanty van kerst nog aan. Ik had precies een beeld in m’n hoofd van hoe deze moest worden, maar uiteraard is dat moeilijk over te brengen op anderen. Gelukkig snapte m’n moeder het, en lukte het om een mooie foto te maken!

Dit was in Maastricht, toen we tussendoor genoten van Limburgse vlaai met hele lekkere warme chocolademelk. Het was gezellig, en op de een of andere manier vond ik deze foto heel mooi. Je ziet de sfeer er in terug, en het ziet er daardoor gezellig uit.

En dan hebben we daar de prachtigste straat in de mooiste stad! De Prins Hendrikkade! Hoe gaaf zou het zijn als ik daar ooit een appartement of huis kan bemachtigen? Ik was dit jaar geregeld in Amsterdam, maar het lukte me maar één keer om een foto te maken van een groot deel van de straat zónder auto’s die ervoor langs raasden. Kijk nou toch hoe mooi!

Het valt mij heel erg op dat de meest leuke foto’s vaak het spontaanst zijn. ‘Even snel een foto’ van het moment zelf, is vaak iets wat de sfeer of situatie het beste beschrijft. Ik ben en blijf van mening dat spontane foto’s het altijd stukken beter doen dan geforceerde foto’s. Zo leuk! Welke van bovenstaande foto’s vind jij het mooist? 

Liefs, Larissa

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

6 Reacties

 1. 5 januari 2017 / 19:01

  Superleuk om zo terug te blikken op je favo foto’s!

  • Larissa
   Auteur
   5 januari 2017 / 22:41

   Dankjewel, Daphne! Ik vond het zelf ook wel een leuk idee! 🙂

 2. 6 januari 2017 / 10:05

  Hele mooie foto’s, ik heb zelf echt veel te weinig spontane foto’s. Mijn favoriet is die van jouw laarzen en je glitterpanty.

  • Larissa
   Auteur
   6 januari 2017 / 11:51

   Vraag je vriendinnen om wat vaker spontane foto’s van je te maken zodat je het niet door hebt! Werkt soms goed! En dankjewel, lief van je!

 3. 8 januari 2017 / 15:18

  Prachtige foto’s! Echt heel mooi.
  Een foto in Zwolle haha, grappig daar zit ik op school.

  Liefs Daphne

  Ps: je het er een bloglovin volger bij!

  • Larissa
   Auteur
   8 januari 2017 / 17:53

   Dankjewel, Daphne! Wat leuk, zit je in Zwolle op school? Ik ook! En lief dat je me bent gaan volgen op Bloglovin’! Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.