Mijn 2018

Ohhh, jongens! Het is 31 december! De laatste dag van het jaar is aangebroken en holy, wat ging 2018 snel! Ik heb per maand opgeschreven wat ik allemaal heb gedaan en wat er allemaal gebeurd is. Lezen (en kijken!) jullie mee?

JANUARI

De eerste maand van het jaar was een vrij rustige: ik haalde op 12 januari mijn rijbewijs (dat is alweer bijna een jaar geleden, uhhhhh) en voor de rest heb ik voornamelijk veel gewerkt. Ook liep ik toen nog stage bij Hashtag Workmode, waar ook eigenlijk alle dagen mee gevuld waren. 

FEBRUARI

In februari eindigde mijn stage bij Hashtag Workmode, wat enorm jammer was. Ik baalde er van, ook omdat ik weer terug moest naar school. Al snel vond ik er niks meer aan, miste ik Amsterdam en het team waar ik een half jaar mee gewerkt had. In februari heb ik veel gewerkt – net zoals dit hele jaar eigenlijk 😉 – en sprak ik af met vriendinnen. 

MAART

In maart herpakte ik mezelf weer: ik denk dat het ook met het weer te maken heeft gehad. In maart is iedereen net even wat vrolijker: de lente komt er langzaam maar zeker weer aan. Ik sprak eindelijk af met Daphne in Rotterdam, wat mega gezellig was. Ook ging ik een dagje terug naar Amsterdam: één dag was veel te weinig maar oh, wat miste ik die stad!

APRIL

April was een onwijs leuke maand! Ik mocht mee op tour met de boeklancering van het nieuwe boek van Hashtag Workmode en sliep daarvoor een nacht in Groningen. De dag daarna tourden we heel Nederland af om het boek te promoten en verkopen. Het team was weer zo gezellig en leuk! Ook hadden we in april een klassenfeest – uiteraard met de klas – en de standaard Koningsnacht. Ontzettend leuke dingen op de planning! 

MEI

Mei was niet helemaal mijn geluksmaand. Ik ga er verder niets over vertellen (ook ik heb zo mijn privé dingen ;-)), maar wat ik wél kan vertellen is dat ik mij eind mei ingeschreven heb bij de Kamer van Koophandel! Een eigen onderneming, officieel. Zo spannend en tof! Ook stond ik 5 mei op het Bevrijdingsfestival in Overijssel, waar ik verplicht voor mijn opleiding naartoe moest om te helpen. Karlijn en ik kregen de leuke (en spannende) taak op ons om de livestream voor een halve dag te presenteren, wat echt een hele ervaring was! 

JUNI

Ook juni was een bewogen maand: mijn oma kwam slecht te liggen, ik moest mijn schooljaar afronden en was nog aan het bijkomen van de maand daarvoor. Eind juni kwam er wel iets leuks voorbij: ik werd aangenomen bij een nieuwe (tweede) bijbaan bij de kledingwinkel die jullie nu vaak voorbij zien komen. Ik begon in juli. 

JULI

Mei en juni vielen nog mee in vergelijking met deze maand: juli had echt een zwart randje. Mijn lieve overgroot oma overleed deze maand, en ondanks dat we het wisten kwam het toch als een klap. Goed, genoeg hierover want dat weten jullie inmiddels wel. 😉 Ik deed ook leuke dingen, ter afleiding. Zo ging ik een paar dagen naar Noordwijk aan Zee, was mijn andere oma jarig en begon ik met mijn nieuwe baan waar ik meteen veel aan de slag kon. 

AUGUSTUS

De achtste maand, mijn favoriete maand van het jaar, was weer een onwijs leuke maand. Ik heb zó veel gedaan in deze maand. Ik had vakantie, maar heb geen moment stil gezeten. Ik begon met een gezellig dagje koken met Karlijn en de voorbereidingen op de Meerpaaldagen, die elk jaar in augustus zijn. Ook lanceerden mijn moeder en ik ons eigen bedrijf (wow!), ging ik een paar dagen naar de Utrechtse Heuvelrug en vierde ik feest op Polderfest – een tentfeest bij ons in de buurt. Aan het eind van augustus was het eindelijk zo ver: mijn achttiende verjaardag. Woehoe! 

SEPTEMBER

In september was het tijd voor heel veel feestjes: ik was tenslotte achttien geworden en dat moest gevierd worden. Twee keer. Eén keer met familie, één keer met vrienden. En nog vaker, want hoera: we zijn achttien en mogen overal in. De Vliegende Vrienden stond dan ook meteen op de planning, mega leuk. Mijn achttiende verjaardag is in elk geval goed gevierd. 

OKTOBER

Wat zei ik over achttien worden? In oktober stond er weer een leuk event op de planning, namelijk het Amsterdam Dance Event! Daar ben ik al twee keer eerder geweest, maar dan bij de all ages show. Dat is écht heel anders, weet ik nu, in vergelijking met de 18+ show. Daar waren we dit jaar, bij de show van Martin Garrix. Ook ging ik in oktober een nachtje weg naar een mega fijn hotel in Amersfoort, waar ik komend jaar ook weer naartoe wil. Het is zo fijn daar! 

NOVEMBER

November: nog twee maanden te gaan tot het eind van 2018. Ik deed een fotoshoot met Dionne en Geoffrey en had een Ladies Night op de planning. Bij dat laatste stonden we met ons eigen bedrijf met een standje op de Ladies Night van de film All You Need Is Love. Leu-heuk! Verder wist ik dat ik even wat rustiger aan moest doen om mijn schooldeadlines te halen: het einde nadert en ik had heel wat in te halen na dit bewogen jaar. Ik heb dus ook aan school gewerkt deze maand. 

DECEMBER

Ik denk dat er nog nooit een maand zo druk is geweest als deze, haha. Misschien augustus, maar ik denk dat ze samen op de eerste plek staan. In december stond er nóg een leuk event op de planning: samen met Merel ging ik naar Don Diablo. Dat was zo gezellig! De dag daarna vierden we met onze vriendengroep Sinterklaas, ook heel erg leuk! Verder heb ik elk weekend volledig gewerkt en had ik een hele hoop te doen. Gelukkig kon ik met de kerstdagen een beetje bijkomen, haha. 

Hoe was jullie 2018? Wat was het leukste hoogtepunt van dit jaar?  Fijne jaarwisseling, allemaal! Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.