Mijn 3 favoriete kerst-playlists

Niet mijn eigen foto*

Nu pakjesavond achter de rug is is heel Nederland er klaar voor: kerstmis! Om de achterblijvers nog even in de stemming te brengen – want hallo: dat waren wij al toen november net begon – deel ik vandaag drie van mijn favoriete afspeellijsten met kerstliedjes. Want eerlijk: bij jou begint het nu ook wel te kriebelen, toch?

Als het aan mij ligt zeuren we niet meer massaal op de mensen die in oktober al beginnen met kerstmuziek, want als het toegestaan is om in september met pepernoten te beginnen kunnen we drie weken later officieel met kerstmis beginnen. Dat is dan ook precies waar ik me in die tijd van het jaar al flink mee bezig houd: kerst! Ik heb al heel wat playlists op Spotify van binnen en buiten flink bekeken en ben tot de conclusie gekomen dat deze drie mijn absolute favorieten van dit jaar zijn!

CHRISTMAS MORNING

CHRISTMAS POP

MICHAEL BUBLÉ – DELUXE

Wat is jullie favoriete christmas-playlist van dit jaar? Welke liedjes draaien jullie non-stop? Liefs, Larissa

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.