Mijn achttiende verjaardag

Het is inmiddels alweer drie ruime weken geleden dat ik achttien jaar werd. Op de dag zelf deed ik niet zo heel veel, behalve uit eten gaan en gebak eten, maar op de zondag daarna vierde ik mijn verjaardag voor familie en vrienden. Dat was natuurlijk ontzettend leuk! Ik heb op beide dagen wat foto’s gemaakt die ik graag met jullie deel. Kijken jullie mee?

30 augustus

Zoals ik al zei heb ik op mijn verjaardag zelf, donderdag 30 augustus, niet zo heel veel gedaan. ’s Ochtends haalden we gebak bij de bakker en heb ik een uurtje opgepast. ’s Middags kwam Lizzy, aten we gebak en hebben we wat gedronken op een terras. In de avond gingen we uit eten bij de Huijskamer, een lekker restaurant bij ons in het dorp. Dat was zo gezellig! Daarna was de dag alweer om.

2 september

Op de zondag daarop vierde ik mijn verjaardag groots, met heel veel familieleden, kennissen, vrienden en noem maar op. We hadden een koud buffet met salades klaargemaakt (met dank aan oma en de mams van Lizzy!) met wat soepen. Als verrassing had mijn moeder een skype-call geregeld met Sophie, die in Amerika woont. ♥︎ Dat was enorm leuk! Ik vond het zo fijn dat er zo veel mensen waren gekomen en dat er zelfs een kleine reünie ontstond binnen mijn familie. Het was allemaal zo gezellig! ’s Avonds laat bleven er nog wat mensen zitten en ik eindigde de dag met wat vrienden, op de grond, met een stapel kaarten, haha. Ik vond het heel leuk!

De vlaggetjes die je op de foto’s voorbij ziet komen heb ik gemaakt in samenwerking met Smartphoto.nl. Zij hebben mij deze vlaggetjes als Do It Yourself project opgestuurd, waarna ik ze zelf heb gelamineerd (plastic er omheen) en aan een (bijgeleverd) lintje heb geniet. Zonder dat plastic randje zitten er her en der wat rafeltjes aan vanwege het uitscheuren, vandaar dat ik daarvoor heb gekozen. De foto’s in de vlaggetjes komen erg goed en scherp uit! Houd wel rekening met de kleur: ze vallen iets ‘feller’ uit dan dat de foto van origine is. Maar dat is helemaal niet erg: het ziet er juist erg tof uit. Je kunt de vlaggetjes hier bestellen. Ze hebben nog heel veel andere fotocadeau’s, wat ook zeker leuk is om weg te geven, dus kijk daar ook eens. 🙂

Geniet van de foto’s (op chronologische volgorde!). Aan iedereen die er was: ontzettend bedankt voor de fijne dag. Veel liefs, Larissa.

Dit artikel is in samenwerking met Smartphoto.nl*

DONDERDAG 30 AUGUSTUS

ZONDAG 2 SEPTEMBER

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.