Mijn beste aankoop van 2019 voor het festivalseizoen: dit hangende telefoonhoesje!

Ga jij deze zomer ook een paar festivals af? Of, ook leuk, bezoek jij deze zomer wat terrassen in een jurk of rok zonder (broek)zakken? En word jij er gek van dat je steeds je mobiel in je tas moet stoppen óf vast moet houden (ik werd er niet goed van ;-)), dan weet ik iets heel handigs voor je! Ik heb namelijk een paar weken terug een van de beste aankopen van 2019 gedaan, en die deel ik maar al te graag met jullie…

Het is geen geheim dat wij vrouwen altijd struggelen met onze spullen als we een rokje of jurkje aanhebben. Pinpas, ID-kaart, mobiel, eventueel maandverband o.i.d., lippenstift, en noém de hele bende maar op: we moeten altijd een tas meenemen. Tegenwoordig is dat helemaal niet zo erg, want je hebt hele leuke tassen, en soms ook portemonnee’s, waar je je spullen in kwijt kunt. Maar de telefoons worden met de maand groter en breder. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de cross-body’s die ik heb hebben niet genoeg ruimte voor alle bovengenoemde spullen én mijn mobiel. Heel simpel: mijn mobiel is vaak gewoon veel te groot. En met een grotere tas lopen, daar zitten we ook niet echt op te wachten.

Heel eerlijk: ik zag dit al vaker bij Amerikanen en het viel me op toen Claire (van Claire Lucia op Youtube) haar telefoon in een hoesje ‘hing’. Ik dacht ‘huh, hoe doet ze dat en is dat een ding in Amerika?’ Dat is inmiddels alweer een paar maanden geleden. Toen ik afgelopen maart op The Self-Made Summit was zag ik er weer iemand mee lopen, en ik vroeg meteen waar ze deze gekocht had. Bingo! Aanschaffen die boel. Niet over nadenken. And so I did.

Ik heb mijn hoesje gekocht op NECKAY.com: een website die enkel deze hoesjes verkoopt. Ze zien er op het eerste oog niet zo betrouwbaar uit en ik zeg eerlijk: toen ik geen mail kreeg dat het hoesje verzonden was en ik hem binnen drie dagen nog niet binnen had kreeg ik er toch een naar gevoel bij. Maar gelukkig, na een paar dagen (het wordt verzonden vanuit het buitenland) kreeg ik dan toch mijn hoesje, helemaal netjes en heel, binnen! Hij paste precies en de kleur van het koord was zoals ik ‘m besteld had. Je kunt namelijk kiezen uit ontzéttend veel kleuren voor het touw/koord waar je hoesje aan hangt, erg leuk.

Sinds ik het hoesje heb, is ‘ie niet meer bij mij weg te denken. Als ik ga stappen (ik werd in het begin heel raar aangekeken in de plaatselijke kroeg, haha), als ik een dagje weg ga, als ik naar een festival ga, als ik uit eten ga: ik neem hem óveral mee naartoe. Werkelijk, zó handig is dit hoesje. Helaas had ik mijn hoesje met crèmekleurig touw meegenomen naar een weekendje Defqon, en je raadt het al: hij is niet meer zo crèmekleurig als dat ‘ie was toen ik hem binnen kreeg, haha. Maarja, dat is niet erg, ik heb het er helemaal voor over.

Dit is by far mijn favoriete aankoop van dit jaar en ik raad hem jullie allemaal aan! Je kunt ‘m hier bestellen voor €18! Geen dank voor komend festivalseizoen. En drie festivalseizoenen verder. 😉

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

  1. 24 juli 2019 / 12:58

    Op festivals draag ik een heuptasje van Eastpak, maar dan als cross-bodytas. Vroeger had ik een kleintje, maar voor het laatste festival van vorige week kocht ik de grotere Doggy Bag. Daar kan alles in (ja, ook m’n iPhone 8 Plus ), zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat er iets op de grond valt of dat ik bijvoorbeeld m’n tote bag ergens vergeet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.