Mijn blog is vandaag één jaar live!

Blog 1 jaar live GOEDE

Hoe snel één jaar kan gaan! Vandaag is de dag dat mijn blog een jaar geleden online ging en ik startte met het schrijven van verhalen op deze site. In de tussentijd is er een hele hoop gebeurd met en rondom mijn blog.

Header bewerkt probeer

Één jaar!

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik bezig was met het opbouwen van mijn blog. Maandenlang was ik bezig met het uitzoeken welk thema ik wilde, het regelen van mijn domeinnaam en het aanschaffen van een host. De laatste twee punten waren een héle hoop werk, en op het moment dat alles geregeld was heb ik ook direct mijn blog live gegooid, omdat ik na al die maanden zin had om verder te bloggen.

DSC_0978

Blogspot

Voordat ik met deze blog begon, was ik te vinden op Blogspot. Daar blogde ik ook al een tijdje op, en ik besloot vorig jaar professioneler te werk te gaan. Hier lees je waarom en hoe dat ging. Ter informatie: dat artikel is geschreven op mijn oude blog, die toen dus nieuw was. Huh? Ja, echt.

WordPress.com naar WordPress.org

In de tussentijd ben ik ook weer over gestapt van WordPress.com naar WordPress.org. Dit is afgelopen april gebeurd. Een hele overstap die een hele hoop moeite heeft gekost, maar wat met behulp van een vriend is gelukt. Het enige was dat ik wel opnieuw moest beginnen op deze site, maar ik behield gewoon mijn domeinnaam, die vandaag dus één jaar bestaat!

Een hele hoop overstappen en veranderingen, maar nu hoop ik dan toch echt voorlopig zo door te kunnen gaan en dat er binnenkort geen nieuwe problemen zich voordoen! Ik ben tevreden met hoe mijn blog nu is (uiteraard is er altijd iets wat verbetert kan worden), dus ik ga voorlopig nog lekker door!

Hoe lang volg jij mij al? 

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   6 augustus 2016 / 12:45

   Dankjewel! 🙂

 1. 12 augustus 2016 / 20:26

  Gefeliciteerd! Leuk dat je blog alweer 1 jaar live is 🙂 Wat is het verschil tussen wordpress.com en wordpress.org eigenlijk?

  Je blog is trouwens echt heel leuk!

  Liefs! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   15 augustus 2016 / 09:48

   Dankjewel, Eva! Het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org is best lastig te zien, omdat je er als bezoeker weinig van mee krijgt. Toch zijn er een aantal verschillen, zoals onder andere het aantal thema’s die je hebt en hoe je deze kunt bewerken. Ook plaatst de .com versie advertenties waar jijzelf niks over te zeggen hebt en die er niet altijd even smakelijk of aantrekkelijk uit zien. Zo zijn er nog wel een hele hoop andere verschillen waardoor ik toch voor .org heb gekozen! Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.