Mijn blog is weer te vinden op Bloglovin’!

004

Nadat mijn blog was verplaatst en veranderd, was mijn Bloglovin’ account niet meer gekoppeld aan mijn blog. Hierdoor kwamen er geen blogposts meer online op Bloglovin’ en was ik alleen nog maar te volgen via social media. Best jammer, zo vinden ook wat volgers. Na wat gepruts en een aantal mislukte pogingen is het me gisteren eindelijk gelukt! Dus: ik ben vanaf nu te volgen via Bloglovin’!

Via onderstaande link wordt je doorverwezen naar mijn account en kun je me volgen! Zo krijg je alle updates van blogposts via de app op je mobiel (of de site op je laptop!) en blijf je op de hoogte!

Klik hier om me te volgen!

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   19 augustus 2016 / 13:26

   Tof! Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.