Mijn doucheroutine // 2018

Hé, da’s weer eens wat nieuws hier! Mijn doucheroutine: dat leek mij nou leuk om te delen! Mochten jullie dit graag lezen op mijn blog, dan doe ik dit misschien wel vaker! Vandaag deel ik met jullie wat ik allemaal doe voorafgaand, onder en na het douchen. Voor wat inspiratie en tips. Kijken jullie mee?

Als shampoo gebruik ik altijd óf deze, óf de Diamond Gloss. Beide van NIVEA, want dat is mijn favoriete merk als het gaat om shampoos. Daar wijk ik ook eigenlijk zelden van af. Momenteel is het de Volume Care, en de volgende is weer Diamond Gloss. Beide erg fijn!

Sinds kort gebruik ik deze conditioner van L’Óreal voor droge haarpunten, en ik moet zeggen: dit is echt een aanrader! Deze heb ik een paar jaar geleden ook een tijdje gebruikt en ik merk ook nu weer dat je haar er echt door verandert op een positieve manier. Al helemaal nu de winter in aantocht is is dit echt een essentiële conditioner!

Scrubben! Vooral na het scheren, maar ook soms tussendoor, gebruik ik deze scrub van de HEMA. Wat ik vooral fijn vind aan deze is de geur: I love it. Ga voor de grap eens naar de HEMA en ruik er aan (ze verkopen ‘m nog!). Zó’n fijne geur! En hij scrubt prima, dus aanrader!

Na het douchen vind ik het soms fijn om een body mousse of crème te gebruiken, en momenteel is dat deze van Kneipp. Kneipp heeft hele fijne in hun assortiment en deze gebruik ik al een langere tijd. Hij blijft fijn, plakt niet lang (trekt dus snel in) en ruikt heel fris en lekker!

Welke producten gebruiken jullie onder de douche? Ik ben erg benieuwd! Hebben jullie nog tips? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

  1. 23 oktober 2019 / 13:50

    Leuk artikel. Ik heb ook een tijdje de Niveau Diamond Gloss gebruikt, maar ben nu toch overgestapt naar producten waar geen sulfaat en parabenen in zitten. Heb je daar toevallig nog tips voor? X Nina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.