Mijn favoriete combinatie van blouse met trui

Het is jullie vast niet ontgaan, lieve mensen: gisteren was het mogelijk om zonder jas in de buitenlucht te lopen zonder het daarbij koud te hebben. Het perfecte moment om een outfit waar ik heel tevreden over was vast te leggen in het bos! Kijk je mee?

De spijkerblouse die ik hier draag heb ik al eerder met jullie gedeeld in deze outfitpost van januari, dus die kennen jullie al! De trui die ik hier draag heb ik heel lang geleden ook gedragen in een outfit, namelijk in oktober 2015! Vanochtend bedacht ik me spontaan om deze twee items te combineren en ik vind het TOP combinatie. Waarom heb ik dit niet eerder gedragen? Het staat stukken leuker dan beide items los. En simpel: tsja, moeilijk hoeft het niet altijd te zijn ;). Onderaan het artikel staat uiteraard waar alle items vandaan komen. Laat me zeker even weten wat jij van deze combinatie (en foto’s) vindt! Liefs, Larissa.

P.s.: Morgen komt er een artikel online waarin ik close-ups deel van deze outfit (die ik stiekem nog mooier vind), dus kom moren zeker nog even terug! 

SpijkerblousePrimark | TruiH&M | JeansH&M | HorlogeLucardi | KettingUit mama’s kast ;).

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.