Mijn favoriete herfstfoto’s…

Happy saturday, jullie! Hebben jullie een fijn weekend? Ik heb een paar hele drukke weekenden voor de boeg, omdat we met onze webwinkel iets heel tofs gaan openen begin november. Dus zodra ik niet in Leeuwarden zit, ben ik daar heel druk mee bezig. Een leuk project, dat wel! Om jullie in het weekend toch iets te lezen te geven, wil ik een paar foto’s met jullie delen! Lees snel verder!

Het is inmiddels al twee jaar terug dat ik deze foto’s buiten, samen met een vriendin, maakte: gewoon in ons dorp! Tegenwoordig ga ik nooit meer ons eigen dorp in voor foto’s omdat er simpelweg geen geschikte locaties zijn. Zo gingen we ook deze keer, twee jaar terug, op pad en waren we er eigenlijk al klaar mee: een leuke plek gingen we niet meer vinden. Onder het mom: beter iets dan niets, maakten we hier foto’s en wát voor foto’s. Ik ben nog steeds het meest blij met onderstaande foto (de verticale!) van mezelf: de achtergrond, de kleuren en gelukkig zat er een perfect shot bij: geen dichte ogen, geen half lachje en niks beweegt. LOVE it. Ook een paar andere foto’s vond ik goed gelukt.

Ik heb verder niks te vertellen vandaag, want ik ga weer heel hard doorwerken aan ons project! Ergens de komende maand deel ik alles rondom dit toffe project met jullie, want nu is het steeds gissen naar wat ik nou aan het doen ben, allemaal. 😉 Ik wens jullie een heel fijn weekend! Liefs.

Share:

2 Reacties

 1. 5 oktober 2019 / 19:14

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden. Ik vind je outfit ook heel mooi gecombineerd met elkaar.

  • Larissa
   Auteur
   5 oktober 2019 / 21:52

   Bedankt, wat leuk om te horen! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.