Mijn favoriete kerstfilms tot nu toe // 2018

bron: Netflix

Kerstfilms: ik krijg er persoonlijk geen genoeg van. Ik heb het idee dat er dit jaar een overvloed is aan goede kerstfilms en ik deel mijn favorieten maar al te graag met jullie. Kijken jullie mee?

The Princess Switch

Hell yes: The Princess Switch is by far mijn favoriete kerstfilm van dit jaar. Hij is zo leuk en grappig. De naam verklapt eigenlijk al de hele film: een prinses wilt voor een paar dagen ‘normaal zijn’, waardoor een hele normale burger voor een paar dagen in de huid mag kruipen van een echte prinses. En daar gebeurt nog al niet wat… 😉 

Office Christmas Party

Deze film begon saai – ik was zelfs even geneigd hem af te zetten, maar ineens gebeurde er heel veel en bleef ik toch kijken. Ik zeg niet dat dit mijn favoriete film is en dat hij inhoudelijk goed in elkaar zit, maar het is er wel een die je gezien moet hebben als je van kerstfilms houdt, net als ik. 

Christmas Inheritance

Deze film is voornamelijk heel-erg-cosy: liefdadigheid staat centraal in de film en er is een hele hoop liefde te zien. Het is echt een fijne, gezellige film om te kijken. Aanrader! 

The Holiday Calendar

Naast The Princess Switch, staat deze ook vér boven aan mijn favorieten-lijst: The Holiday Calendar. Een film die meer onrealistisch is als deze, is er bijna niet, maar oh: wat is hij cliché. Het gaat, zoals de naam al zegt, over een adventskalender, maar dan in het echt. 

Hebben jullie al kerstfilms gekeken? En welke is jullie favoriet of staat nog op jullie kijklijst? Liefs! 

Share:

1 Reactie

  1. 19 december 2018 / 07:36

    Ik moet bekennen dat ik nog geen een echte kerstfilm heb gekeken!
    Ik ga er vanavond eentje opzetten, om het echte kerstgevoel te krijgen. <3
    Liefs,
    Evelien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.