Mijn favoriete maand van het jaar – Plannen voor oktober

Maarn, 2018

Joehoe! Terwijl jullie dit artikel lezen, doe ik even een vreugdedansje van geluk omdat mijn favoriete maand van het jaar eindelijk is aangebroken! Al jarenlang wacht ik met smart tot het iedere keer weer oktober is, en nu kunnen we eindelijk volop van de herfst genieten. Ik heb deze maand een aantal dingen op de planning staan, lees je mee?

WEEKENDJE ROTTERDAM + BIZZEY

Deze maand ga ik een weekendje naar Ilse in Rotterdam, waar ze sinds kort woont. We gaan namelijk naar de show van BIZZEY in Ahoy, en deze is ’s nachts. Een heel weekendje leek ons dan wel net zo leuk. Het is pittig met school en treinreizen (Leeuwarden > Rotterdam en weer terug, pfiew), maar erg gezellig!

AMSTERDAM DANCE EVENT

Een tripje naar het Amsterdam Dance Event staat nog niet helemaal vast – we hebben namelijk nog geen tickets – maar ik hoop toch nog tickets te bemachtigen voor de vrijdagavond. Al drie jaar op rij ben ik te vinden op het Amsterdam Dance Event, en omdat ik het event echt in m’n hart gesloten heb ga ik er graag weer naartoe. Maar er is zo veel keus! En het meeste is inmiddels uitverkocht of méga duur, dus we gaan nog even kijken wat we doen.

HERFSTVAKANTIE

Hier kijk ik ZO naar uit: even een week thuis zonder heen-en-weer te moeten reizen of elke dag naar school te moeten. Ik moet zeggen dat dat toch vrij vermoeiend is: in Leeuwarden ben ik continu in de weer omdat je toch met school bezig bent of al weer bijna naar huis moet voor het weekend (en dus je koffer in moet pakken). In de herfstvakantie heb ik gewoon een hele week even niks met reizen en snel overal moeten zijn. Heerlijk!

WERKEN

Deze maand heb ik een hele leuke klus vanuit mijn eigen bedrijf, waar ik de teksten voor schrijf en meehelp met het maken van een soort vakblad. Ontzettend leuk, maar daar zitten deze maand wel heel wat uurtjes in. Daarnaast blijf ik ook nog steeds werken bij de supermarkt, voor m’n eigen bedrijven, en een aantal andere taken. Het is veel, maar ik krijg er heel veel energie van dus ik doe het met liefde. <3

SCHOOLIN’

Haha, jep, mega saai, maar wat ik voor de rest ga doen deze maand is naar school, en thuis: aan school. De tentamens komen er aan en ik wil de eerste tentamens knallen. Gelukkig heb ik leuke, en vooralsnog makkelijke, vakken, dus dat moet goed komen.

Wat zijn jullie plannen voor de maand oktober? Gaan jullie nog wat leuks doen, en in de herfstvakantie? Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.