Mijn gezicht- en haarroutine producten

Het staat al een tijdje op de planning: delen hoe mijn gezicht- en haarroutine er momenteel uitziet. Beide routines zijn bij mij de laatste tijd nogal wisselend, maar voor nu deel ik deze met jullie!

Zoals ik al zei veranderen deze routines de laatste tijd erg vaak. Ik ben continu aan het uitzoeken wat het beste werkt en wat ik het vaakst gebruik. Zo zijn er inmiddels al weer een paar wijzigingen, maar die deel ik in de volgende routine-update weer.

Deze tonic gebruik ik alleen ’s avonds, wanneer mijn make-up er aan het eind van de dag af moet. Vroeger liet ik mijn make-up nog wel is zitten, maar ik merk dat meteen aan mijn huid. Tegenwoordig is het echt een must dat ik alles er af haal: zelfs na het stappen. Het is een niet al te duur merk, want het gaat mij er puur om dat alles er af is. Voor het reinigen gebruik ik de volgende…

Een reinigingstonic van Dr. van der Hoog: al een half jaar mijn favoriet en deze is ook wel een blijvertje. Voor de reiniging vind ik het sinds ik deze heb heel belangrijk om goed te investeren in een wat duurder, kwalitatief beter merk. Deze heeft geen kleurstoffen en parabenen, wat ik zelf erg fijn vind (en mijn huid ook). Ik heb van deze serie ook heel lang de reinigingsmelk-tube gebruikt, maar heb ik laten vervallen omdat ik het steeds vergat en ik niet het idee had dat die extra toegevoegde waarde had, naast deze tonic.

Dit peel-off masker gebruik ik niet elke dag, maar probeer ik zo vaak mogelijk op te doen op de T-zone. Vaak als ik een paar uur thuiswerk, doe ik ‘m op om wat mee-eters (sorry voor de details) weg te halen. Je moet het zwarte masker wel echt laten opdrogen, dus het vergt wat tijd. Maar… het helpt (voor mij) wel! Erg fijn.

Deze eye-cream van Etos gebruik ik sinds een paar maanden elke ochtend en avond. Op het moment van het opdoen, voelt het alsof het enorm intrekt en helpt, maar ik ben er nog niet over uit of deze daadwerkelijk veel functie heeft. Zodra deze op is, probeer ik dus eerst nog even wat anderen uit om te vergelijken. Voor nu: het is een fijne crème.

Ook deze gebruik ik niet standaard, maar soms vlak voordat ik ga slapen gebruik ik dit serum voor m’n haarpunten. Ik gebruik ‘m minder vaak dan dat ik zou willen: ik vergeet het eigenlijk continu. Maar ik vind het zo nu en dan wel fijn om een serum in m’n haren te hebben.

Deze droogshampoo van Batiste gebruik ik sinds maart vorig jaar, en is mijn absolute favoriet. Ik heb heel wat droogshampoo’s in de kast gehad, maar deze is de enige favoriet. Ik gebruik ‘m namelijk niet altijd voor vettig haar (want ik douche elke dag), maar ook om mijn haar in model te brengen als het wat ‘slap’ hangt of om het wat doffer te laten lijken. Heel fijn is deze!

Wat is jullie gezicht- en haarroutine? Liefs!

Share:

1 Reactie

  1. 25 juli 2019 / 12:01

    Leuke blog! Ik zweer zelf ook bij Batiste droogshampoo. Naar mijn mening is het de beste droogshampoo die je bij de drogist kan kopen. Ik gebruik zelf nog geen oogcrème, maar misschien ga ik die van etos ook maar eens proberen!

    X Lisanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.