Mijn Instagram-overview | Augustus

Ben ik weer, met een nieuw maandoverzicht van wat er zich op mijn Instagram allemaal afspeelde in augustus! Lees snel verder om meer te zien.

Afgelopen maand was ik niet zo actief op mijn Instagram omdat ik voornamelijk bezig was met klussen in mijn nieuwe kamer – of het kopen van meubels hiervoor. Ook leuk, maar daarom was ik er even niet geregeld op Instagram. Maar! Ik was niet helemaal weg. Zie hieronder de foto’s die ik deze maand plaatste…

Met mama in Valkenburg foto’s maken op mooie witte plekken ⭑ Nieuw pak aan van Stunz.nl ⭑ Shoppen bij de IKEA voor mijn nieuwe kamer.

In Luik met Esther ⭑ Close-up in de binnenstad van Luik ⭑ Foto die we nog maakten in Valkenburg.

Hoera! Negentien jaar en dat moet gevierd worden met cliché folie ballonnen 😉 ⭑ Ik smelt nog steeds weg bij deze foto’s van de verse wafels in Luik: mag ik weer terug?

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.