Mijn Instagram-overview | Juni

Het leek mij leuk een oude rubriek weer op te pakken en in een nieuw jasje te steken! De Instagram-overviews die ik in 2017 elke maand deelde, zijn weer terug! En daar heb ik een hele hoop over te vertellen – maar natuurlijk valt er ook een hoop te zien van de maand juni! Kijken jullie mee?

De meeste van jullie komen op mijn blog via Instagram, en niet andersom, maar er zitten enkele lezers tussen waarbij dat nog niet zo is. En die neem ik graag mee in een kijkje door mijn Instagram! Sinds eind mei/begin juni ben ik actief bezig met Instagram, en dan voornamelijk het blog-account wat ik heb. Ik heb er namelijk twee: een persoonlijke en een ‘zakelijke’, oftewel: blog-ish. Die laatste stond eigenlijk altijd op een laag pitje, maar sinds een paar weken vind ik het ontzettend leuk om ermee bezig te zijn en actief aan de slag te gaan met de foto’s op the gram. Like it or not, ik heb er ontzettend veel lol in.

Omdat ik dus sinds een paar weken actief bezig ben op dat account, heb ik ook een hele hoop gedeeld. En dat zal de komende tijd ook zo blijven, want er is een duidelijke groei in het account én daardoor ook op mijn blog (hoera!) en dat vind ik onwijs leuk om te zien. Ik begon met een schrale 220 volgers (niks, dus), en zit binnen vijf weken op 520 volgers. En het blijft stijgen! Zo leuk! Dus, voor wie mij nog niet volgt: je kunt hier klikken voor mijn account!

Nu zijn we al een aantal weken in juli, maar ik wilde de maand juni niet achterwege laten. Hierbij alle foto’s die ik plaatste in de maand juni!

Dagje Zwolle | Geslaagd voor mijn opleiding! | In maart was ik met Daphne in Utrecht.

Throwback naar een kleine shoot in Amsterdam, afgelopen december | Mijn nieuwe rode jurk! | Wijn drinken met Karlijn omdat we beide geslaagd zijn!

Mijn favoriete groene sterrentop! | Vorig jaar in Noordwijk | Maart 2018 met de boeklancering van Babe, you got this – Het Werkboek!

Relaxen in de zon met de JAN | Nog een foto uit Utrecht met Daphne | Mijn nieuwe witte jack die ik scoorde voor €10!

Vorig jaar in Amersfoort | Voor een huge deur in Zwolle | Mijn nieuwe pastelblauwe top voor de warme zomerdagen.

Kleurenbom van mijn favo kleuren en mijn nieuwe blouse van de MANGO | #outfitfromabove met nog meer kleurtjes in mijn trui, foto gemaakt in Den Haag.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.