Mijn kamer is (bijna) af! AFTER! – Verhuisserie

Hi lieve allemaal! Eindelijk is het moment daar: de after-foto’s van mijn kamer in Leeuwarden! Bijna alles is af, op wat lege muren na, en zoals beloofd deel ik elke hoek met jullie! Ik ben er zelf onwijs blij mee, dus kijken jullie mee?

Het heeft heel wat moeite (en toegegeven: geld) gekost, maar mijn kamer is zo goed als helemaal af! En ik ben er zo ontzettend blij mee! Hoe goed alles bij elkaar past en hoe het ingedeeld is had ik van tevoren niet kunnen dromen. Het is een relatief kleine kamer, en een goede, leefbare inrichting bedenken is daarom extra lastig. Ik wilde per sé een bank, ‘maar daar is toch helemaal geen plek voor?!’, hoorde ik dan. Wat nou, geen plek? Daar maak ik plek voor. Net als voor mijn bed, drie-deurs kledingkast, tafel, oven, koelkast en voor 7 mensen zitplek! En of dat mij lukt. 😉

De basis begon eigenlijk, geheel onbewust, bij de twee fluwelen groene stoelen die ik een paar maanden terug kocht. Zonder doel, maar groen vond ik mooi. Omdat ik toen dus toch al groene stoelen had, vond ik eigenlijk niet dat ik over kon gaan op een hele andere kleur als basiskleur voor mijn kamer. Gelukkig ben ik dol op groen, en dus besloot ik alles in groene tinten te kopen. Daar ben ik achteraf heel blij mee: het ziet er super gezellig uit, alles past bij elkaar en zelfs de planten matchen met het meubilair. 🙂 Love love love it.

Voor wie er benieuwd naar is: onder elke foto vertel ik waar ik alle meubels en accessoires heb gekocht. Prijzen weet ik niet van alles meer, dus die staan er niet bij. Ik heb het in elk geval niet voor al te duur aangeschaft, want dat vond ik zonde. Ik heb over alles lang na gedacht en veel opties overwogen, en ik durf wel te zeggen dat deze kamer bijna niet goedkoper ingericht kon worden dan op deze manier. Tenzij je het heel ongezellig wilt, met enkel een bed, natuurlijk. 😉 Ik ga er verder niet te veel over zeggen, geniet van de foto’s!

Bank: IKEA (tweedehands) | Tafel: HK Living | Kussen: Leen Bakker | Kleed: Intratuin.
Tafeltje: IKEA | Waterkan: IKEA | Fotolijst + poster: Action | Interieur parfum: HK Living.
Plantenbakken: Action | Spiegel: Jysk | Planten (Aloë Vera): IKEA.
Tafel/bureau + krukjes: IKEA | Stoel: GAMMA | Aapje: Action.
Oven + koelkast: onbekend.
Bed: IKEA | Poef + hangrek: Action.
Mand + wijnrek: IKEA | Kleed: Intratuin.
Kast: IKEA | Kapstok: Action | Lampjes: onbekend.
Share:

10 Reacties

 1. 2 oktober 2019 / 13:15

  Oh wat heb je het leuk ingericht! Ik vond mijn studentenkamers inrichten altijd zo leuk, juist omdat je een beetje beperkt wordt door de ruimte. Dat daagt je uit om creatief te zijn. Bovendien heb je alles ook in no time omgegooid met alleen al een nieuw meubel of een andere kleur op de muur. Heel tof! En toffe blog heb je ook 🙂

  • Larissa
   Auteur
   2 oktober 2019 / 13:34

   Hi Marlous! Wat een lieve reactie, dankjewel! <3 Ik vind het ook heel leuk om alles zo in te richten en per seizoen de accessoires te veranderen! Waar zat (/zit?) jij op kamers? X

   • 4 oktober 2019 / 10:06

    Ik zat in Utrecht op kamers! Helaas wel een dure stad om te wonen. Ik woon nu in Antwerpen en de huur van mijn studentenkamers was al de helft van mijn volledige appartement nu!

    • Larissa
     Auteur
     4 oktober 2019 / 10:43

     Wow, echt!? En ik maar denken dat Antwerpen juist gigantisch duur was! Nooit geweten dat studentenwoningen in Utrecht zo duur waren! In Amsterdam zijn ze ook heel duur: een reden waarom ik daar voor nu niet voor gekozen heb. Maar wie weet switch ik ooit toch nog naar mijn favoriete stad. 😉 Is het leuk om in Antwerpen te wonen?

 2. 2 oktober 2019 / 20:08

  Wat heb je dat tof ingericht! Ik denk dat je de ruimte ook heel efficiënt gebruikt op deze manier. Nice! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   2 oktober 2019 / 20:41

   Wat lief, Lisa, dankjewel!

 3. 3 oktober 2019 / 05:25

  Je hebt er echt een super sfeervolle kamer van gemaakt! Ik was vroeger ook heel erg van mijn kamer steeds omgooien haha. Ook in mijn studentenhuis ben ik nog een keer geswitcht van kamer en ben ik weer aan de slag gegaan met verf etc.

  • Larissa
   Auteur
   3 oktober 2019 / 10:40

   Wat lief, dankjewel! <3 Ohh, dat rommelen met meubels en accessoires, ik doe het ook al m'n hele leven! Heel leuk!

  • Larissa
   Auteur
   3 oktober 2019 / 10:41

   Dankjewel, Suzanne!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.