Mijn kerstoutfit + hoe zag mijn kerst er uit?

Hoi allemaal! Hoe was jullie kerst? Die van mij was ontzettend gezellig! Ik heb m’n buik weer helemaal rond gegeten en de komende dagen moeten de restjes natuurlijk ook nog op… 😉 Ik droeg mijn nieuwe jumpsuit, en omdat ik er zo blij mee ben wilde ik hem heel graag met jullie delen, dus hierbij: mijn kerstoutfit!

Kerstavond bracht ik door bij Jarno thuis, waar ik gezellig de hele avond aan tafel zat voor het kerstdiner. Ontzettend lekker! Die nacht bleef Jarno weer bij mij thuis slapen, zodat we ’s ochtends bij mij een kerstontbijt hadden. In de middag vertrokken mijn moeder en ik richting mijn oma, waar we ’s middags een high tea hadden en ze ’s avonds een kerstdiner voor ons had gemaakt. Eten, eten, eten, haha. Gisteren gingen we met z’n allen richting mijn familie in Utrecht, en brunchten we bij Kasteel Montfoort – in Montfoort, as we speak ;). Na al dat eten kon er zeker nog meer bij – jawel! – want toen we thuis kwamen zetten we de gourmet aan en kwam Jarno weer mijn kant op om een hapje mee te eten. Ontzettend veel gezelligheid, allemaal. Ik heb enorm genoten van kerst en ga nu lekker uitrusten, want ik heb eindelijk een paar dagen vrij. Die hele lange to-do lijst eens afwerken, de laatste blogs van dit jaar schrijven en doelen stellen voor 2018. Dat is altijd hoe ik de laatste dagen van het jaar spendeer, even alles opfrissen!

Wat hebben jullie allemaal gedaan de afgelopen dagen? Of moest je stiekem gewoon werken op tweede kerstdag? Liefs!

Jumpsuit – Pull&Bear | Schoenen – Pull&Bear | Oorbellen + ketting – Lucardi | Horloge – Daniel Wellington.

Share:

1 Reactie

  1. 27 december 2017 / 09:10

    Oh ik hou echt van je jumpsuit! Zo’n leuke kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.