Mijn kledingstukken op United Wardrobe!

Bekijk hier mijn kledingkast op UW!

Ben jij een tweedehands-kleding junk? Vind jij het leuker om op UW te shoppen dan in een kledingwinkel of online shop? Super, want dan heb ik iets voor je!

Mijn kledingkast puilt úit. Met kleding die ik nooit draag. Waarom niet? Niet omdat ik het niet meer leuk vind, maar omdat ik het simpelweg niet meer pas of nooit gepast heb (oeps #miskoop). Omdat ik graag meer ruimte in mijn kast wil en een zakcentje bij wil verdienen, verkoop ik heel veel kleding!

⇨ Je kunt mijn kledingkast op UW hier vinden!

Wat er nu opstaat, is voornamelijk kleding van een kleinere maat wat voor goedkoop weg kan. Ik weet dat ik heel wat jonge meiden onder mijn volgers heb, die deze items misschien heel leuk vinden! Je kunt mij altijd een berichtje sturen als je interesse hebt!

Daarnaast ga ik de komende tijd proberen nog meer items erop te zetten, in wat grotere maten die ik nu draag. Er kan echt een hoop weg, mede omdat mijn smaak enorm verandert en ik toch nog gegroeid ben de afgelopen paar jaar. Ik zal hier dus af en toe een update plaatsen en jullie op Instagram op de hoogte houden van nieuwe items die de verkoop in gaan!

⇨ Je kunt mijn kledingkast op UW hier vinden!

Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.