Mijn liefde voor mooie telefoonhoesjes – update

Mijn liefde voor mooie telefoonhoesjes is nooit weggeweest sinds ik mijn eerste telefoonhoesje kreeg – van destijds een van de allereerste smartphones ooit. Al helemaal een iPhone met een hoesje met een mooi design vind ik een lust voor het oog: je kunt het ook wel een zwakte noemen. Afgelopen week kreeg ik weer drie nieuwe hoesjes binnen waar ik helemaal verliefd op ben. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ter informatie: zelf heb ik een iPhone 6s Plus. Dat is ook de telefoon die je op alle foto’s ziet, en daarvoor zijn onderstaande telefoonhoesjes ook. Echter, zijn de hoesjes in de meeste gevallen ook verkrijgbaar voor meerdere modellen, zoals bijvoorbeeld een hoesje voor de iPhone XS Max. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in een van deze hoesjes, kijk dan zeker even op de website of er ook een voor jouw mobiel is!

BLUE AND GOLD

Dit hoesje – wat me een beetje doet denken aan een oceaan (?) – is ontzettend sparkly en vrolijk. Een echte eyecatcher als je ‘m om je mobiel heen doet. Het is een hardcase hoesje en heeft een gladde achterkant.

BLACK SUÈDE

Dit zwarte hoesje met een suède stof heeft aan de achterkant ruimte voor een (of meerdere) pasjes zodat je deze altijd bij de hand hebt! Deze lijkt mij vooral handig met bijvoorbeeld festivals, voor je pinpas en ID-kaart (meer heb je tenslotte toch niet nodig?). Maar ook als je gewoon onhandig bent en je pasjes steeds kwijt bent in je jaszakken kan dit een goede oplossing zijn. En zeg nou eerlijk: dit hoesje ziet er toch mega luxe en gaaf uit?

TO THE MOON AND BACK

Dit hoesje is mijn persoonlijke favoriet: het is ontworpen door Fabienne Chapot en ik ben altijd al enorm fan geweest van deze designs. Vorig jaar nog, mocht ik ook al een hoesje van Fabienne Chapot ontvangen, die ik nog steeds gebruik. Het design wat je hierboven ziet moeten maantjes voorstellen met gekleurde sterren. Het is een softcase die ook aan de zijkanten goede bescherming geeft. Ik heb deze tot nu toe het meest gebruikt. Favoriet!

Tip! Bij smartphonehoesjes.nl heb je ook de mogelijkheid om een hoesje met eigen foto te ontwerpen, wat uniek en leuk is om bijvoorbeeld cadeau te geven aan iemand!

Welk van bovenstaande is jullie favoriet? En hebben jullie ook zo’n zwak voor mooie telefoonhoesjes? Liefs!

Dit artikel is in samenwerking met smartphonehoesjes.nl*

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.