Mijn nagels van de afgelopen twee weken

dsc_0136_fotor

Goedemorgen! Wat ben ik moe.. Na zo’n nacht doorhalen hakt het er toch wel behoorlijk in, haha. Vandaag heb ik les van half 1 tot 4, wat ik prima te doen vind. Vanavond ga ik werken, en daarna duik ik als een speer m’n bed in.. Vandaag laat ik jullie zien wat ik inmiddels al twee weken op mijn nagels heb! Kijk je mee?

Hoe ik twee weken met een kleurtje doe? Verschillende redenen. Zoals jullie weten lag ik vorige week ziek op bed, waardoor ik niet veel handelingen heb gedaan met m’n handen waarbij m’ nagels beschadigd konden raken. En zo heb ik dus ook niet gewerkt, wat ook al een hele hoop scheelt. Afgelopen zaterdagavond heb ik de kleine randjes die aan de voorkant gechipt waren bij gelakt, waarna ik er nog een laagje over heen deed. Dit zal vast niet goed zijn voor je nagels, maar ik kan er nu nog wel weer een weekje langer mee doen, en je ziet er (vrijwel) niks van.

dsc_0130_fotor

dsc_0139_fotor

De kleur die ik op heb is Caramel Cupcake, van Rimmel. Een van mijn favorieten, vanwege het simpele nude kleurtje. Hij past eigenlijk overal wel bij, en naar mijn mening: hij blijft goed zitten! Ik deed een week met twee laagjes, en heb er na een week dus nog een klein laagje over heen gedaan. Inmiddels is het donderdag, en is er nog geen klein stukje gechipt. Sinds zaterdag, hè! Vind ik best netjes!

Kortom: aanrader! Wat vind jij van deze nagellak kleur?

Share:

2 Reacties

 1. 10 november 2016 / 15:07

  Ik kan soms ook heel lang met dezelfde nagellak rondlopen! Misschien ligt het ook aan de structuur van je nagels, ofzo? In ieder geval een mooi kleurtje! 🙂

  • Larissa
   Auteur
   11 november 2016 / 13:27

   Ja, dat zou best kunnen, dat hoor ik vaker. En het nagelbijten speelt vaak ook mee, uiteraard. En dankjewel, het is inderdaad een mooi kleurtje! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.