Mijn nieuwe aanwinst: glitterhakken!

Hi all! Hoe is het met jullie? Een paar weken geleden kocht ik een paar nieuwe schoenen, en ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds verliefd op. Uiteraard wil ik ze graag met jullie delen, dus kijk je mee?

Al een langere tijd was ik op zoek naar niet al te simpele schoenen. Normaliter draag ik sneakers of simpele zwarte hakken, maar ik vond het wel eens tijd voor schoenen die meer out of the box waren. Dit zijn overigens ook de schoenen die ik het mooist vind, en dus zocht ik een paar uit die ik al langere tijd op het oog had: glitterhakken!

De hakken hebben aan de voorkant een rits, wat je tegenwoordig steeds vaker ziet. Voorheen had je de rits heel simpel aan de zij- of achterkant, maar aan de voorkant had ik nog niet zo heel vaak gezien. Extra gaaf, dus. En stiekem heb ik de hakken ook alvast ingeslagen voor kerstmis. 😉

Wat vinden jullie van deze glitterhakken? Iets too much of gewoon leuk? Let me know! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.