Mijn nieuwe (en eerste!) Daniel Wellington horloge

Waar de een een hekel heeft aan horloges en liever de tijd op hun mobiel checkt, heeft de ander een enorme liefde voor mooie pareltjes om je arm. En man, wat ben ik razend enthousiast en mega blij met deze aankoop. Al jarenlang staat zo’n horloge op mijn wishlist (er is bewijs), en ein-de-lijk heb ik hem. 

Een Daniel Wellington horloge: bijna iedereen heeft er wel eens van gehoord. De horloges zijn van hoge kwaliteit, passen bij elke outfit en zitten comfortabel om je arm heen. Ik heb deze nog niet zo heel lang, maar in de tijd dat ik hem heb heb je mij zeker nog niet horen klagen. Mijn vorige horloge had een klik systeem, die óf net te groot was, óf te klein (wanneer er een slotje af word gehaald). In mijn geval dus veel te groot, waardoor hij telkens rond draaide om m’n arm. Ontzettend vervelend, en dus werd het tijd voor een écht goed horloge zónder kliksysteem. Deze met de bruine leren band had ik al langere tijd op het oog: ik mocht namelijk nog iets uit kiezen voor mijn 16e verjaardag. Omdat zoiets een redelijk dure aankoop is, heb ik er heel lang en goed over nagedacht. Mijn oog viel keer op keer weer op deze, en dus heb ik de knoop doorgehakt: het werd ‘m.

Het horloge, genaamd Classy Bristol, is de kleine variant van 26 mm, met een dikte van maar 6 mm (super dun!). Ik heb gekozen voor een rosé gouden binnenkant, omdat ik die kleur het mooist vond bij een bruine band. Mocht het nodig zijn, kan ik de band altijd nog verwisselen voor een nieuwe. Of ik last heb van een horloge zonder cijfers? Absoluut niet. In het begin moest ik er wel even aan wennen, maar inmiddels lees ik hem net zo goed af als een horloge met cijfers.

Ik ben er ontzettend blij mee, en ik zal hem dragen totdat hij helemaal uit elkaar valt. Ik ben zeker van plan om er in de toekomst meerdere aan te schaffen, want ik vind dat horloges een statement maken in je outfit. Investeren in een horloge is dus absoluut van waarde voor mij, dus wie weet heb ik binnenkort nog meer exemplaren. 🙂

Hebben jullie een Daniel Wellington horloge in je bezit? En zo ja, bevalt hij je of gaan jullie liever voor een ander merk? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 2 mei 2017 / 09:13

  Leuk! Vind het zo’n mooie simpele accessoire 🙂

  • Larissa
   Auteur
   2 mei 2017 / 19:35

   Ja, vind ik ook. Super handig, want zo past het overal bij.

 2. 2 mei 2017 / 11:47

  Wat een superleuk horloge! Zelf heb ik sinds kort ook een nieuw horloge (die roze waar ik laatst over schreef) en die is wel wat goedkoper. Ik zou niet zo snel zoveel uitgeven namelijk 😛 Maar wel heel gaaf in ieder geval 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.