Mijn nieuwe JBL speaker

Goeiemorgen allemaal! Afgelopen weekend kwam er een wel heel leuk pakketje binnen van bol.com. Zoals al te zien is aan bovenstaande foto gaat het om een speaker van JBL, maar welke? En wat vind ik er van? Lees snel verder om meer te weten te komen. 

Twee jaar geleden schafte ik een speaker aan van Fresh ’n Rebel. Deze heb ik maar liefst twee jaar vol op gebruikt (lees: ruim elke week minimaal één keer) en eind november stopte hij er ineens mee. Jammer, maar logisch na dat intensieve gebruik. Destijds hadden we hem aangeschaft bij Dixons, maar die zijn een tijdje geleden failliet geweest. Ik vreesde het ergste, maar gelukkig kreeg ik van Dixons het gehele aankoopbedrag terug! Het héle aankoopbedrag! Voor dat bedrag kon ik dus een nieuwe kopen, en voor een leuke upgrade en dezelfde prijs kocht ik deze: de JBL flip 3.

De speaker schijnt waterdicht te zijn (sorry, ik ga het niet voor jullie testen 😉 ) en je kunt er tien uur mee luisteren. Toen ik hem binnen kreeg kon ik hem meteen gebruiken, zonder hem op te hoeven laden. Volgens de specificaties kun je er ook handsfree mee bellen, en dan zou je kunnen praten in de rondjes aan de zijkant, en buiten de bluetooth-functie om heb je je mobiel daar verder dus niet voor nodig. Handig!

Ik kocht de speaker op bol.com voor €79,99, de Black Edition. De kleur Black Edition was twintig euro goedkoper dan alle andere kleuren, dus ik vond het zonde om zoveel extra te betalen voor een ander kleurtje. Daarom koos ik voor deze kleur! Bekijk ‘m hier  op bol.com of klik op de button hieronder! Liefs, Larissa.

Koop bij bol.com

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.