Mijn nieuwe make-up kast van IKEA

Inmiddels staat ‘ie alweer bijna een maand te shinen op mijn kamer, maar hier is ‘ie dan: mijn nieuwe make-up kast! Eén die ik al járen graag wilde hebben en nu eindelijk heb ingeruild voor mijn oude plastic rolkastje.

Goed, een make-up kast. Dat is natuurlijk niet het enige wat er in zo’n joekel van een kast zit (gelukkig), maar alles wat met verzorging te maken heeft zet ik hierin. Maskertjes, pleisters, paracetamol, sieraden, reinigingsproducten en noem maar op. Zelfs mijn tekenspullen (jep, allemaal!) passen nog in een la’tje. Heerlijk, die ruimte!

Je kunt aan de bovenkant een klep van boven naar beneden doen, waar je een spiegel hebt zodra je ‘m omhoog hebt. Ik heb hem standaard open staan, omdat ik voor de spiegel wat spullen uitgestald heb staan, maar indien gewenst kan hij dus ook gewoon dicht. In de spiegel kun je dan meteen je make-up doen, mega handig!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.