Mijn nieuwe mobiele hoesje van Fabienne Chapot

Toen ik afgelopen december mijn nieuwe iPhone in ontvangst mocht nemen, kocht ik er direct een extreem dik, val bestendig hoesje bij. Hij was praktisch, maar veel mooier werd mijn iPhone er niet op. Toen ik op zoek ging naar leuke hoesjes op internet, vond ik deze: het hoesje met panterprint van Fabienne Chapot. Ik ben tot over mijn oren verliefd.

De laatste tijd benoem ik het continu – en ik ga het nu weer doen – maar dat half jaar vertoeven in Amsterdam heeft mij zoveel kennis en wijsheid meegegeven. Zo kwam ik ook in aanraking met het merk Fabienne Chapot, toen ik een jurk voor een collega op moest halen bij een persbureau. Fabienne Chapot, stond op het merk, een prachtige jurk in tijgerprint. Ik zocht het merk op op Instagram, werd op slag verliefd en bleef ze volgen. Het printje op dit hoesje kende ik nog niet, maar toen ik hem tegen kwam wist ik het zeker: deze moest ik hebben.

De afgelopen week heb ik hem om mijn mobiel gedragen, en ik kan alleen maar zeggen: ik ben fan. Het hoesje voelt fijn, blijft goed zitten, heeft vooralsnog geen beschadigingen en is in het echt even mooi als op de foto. Klein nadeel: je ziet vetvlekken enorm snel, dus je moet hem geregeld even schoonmaken met een doekje. Maar als dat het enige is… I like!

Het telefoonhoesje heb ik gevonden bij Smartphonehoesjes.nl, een winkel waar ik al vaker mijn hoesjes vandaan heb gehaald en waar ik dus al enige ervaring mee had. Hij kostte €15,- en dat is het helemaal waard: Fabienne Chapot is over het algemeen een vrij duur merk, dus dit valt zeker mee. Daarnaast was de levering ontzettend snel en kun je nu ook jouw eigen iPhone 6(s) hoesje ontwerpen. Aanrader!

Dit artikel is in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl*

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.