Mijn nieuwe zonnebril op sterkte van VOGUE

Hola! Hoe is het met jullie? Morgen ben ik jarig (whaaa!), maar vandaag zit ik nog lekker te werken op stage aan de Amsterdamse grachten en kunnen jullie genieten van een blogpost over mijn nieuwe bril! Want eerlijk: hij is zó leuk!

Al sinds mijn twaalfde draag ik een bril, want toen ik de digitale schoolborden niet kon lezen wist ik dat ook ik eraan moest geloven. Ik heb dus een bril voor het kijken van veraf, en dan met name kenteken borden/schoolborden en borden langs de weg. Destijds kocht ik twee normale brillen en één zonnebril, maar oh wat was die laatste lelijk! Ook niet heel gek dat ik hem daarom nooit droeg, evenals mijn normale brillen die mij ook niet echt bevallen.

Intense hoofdpijn

Wie een bril heeft zal deze issue wellicht herkennen: hoofdpijn. De meesten hebben – heb ik mij laten vertellen – hoofdpijn bij het te vaak áf zetten van hun bril (want de ogen zijn gewend aan de bril), maar in mijn geval is het andersom. Ik krijg enorme hoofdpijn bij het opzetten van mijn bril, omdat mijn ogen dat niet gewend zijn. Nog een reden waarom ik mijn brillen nooit droeg en draag. Máár daar komt nu verandering in!

Favoriete bril…

Want de bril die ik dit keer heb uitgekozen – enkel en alleen voor mijn rijbewijs, want hé, wel veilig de weg op – vind ik zó intens gaaf en ik draag hem met dit zonnetje deze dagen met alle liefde. Hij is van het merk VOGUE en heeft behoorlijk wat gekost, maar ik ben er enorm zuinig mee en ik weet zeker dat ik hier jaren mee ga doen. En zo gaat meteen langzaam maar zeker mijn hoofdpijn weg bij het dragen van mijn normale bril. 😎

Wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? En dragen jullie ook een bril op sterkte? Geniet van de zon vandaag! X

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.