Mijn outfit van gisteren

Hoi allemaal! Gisteren gingen Lotte, Cassedey, Marije en ik naar buiten om voor een schoolopdracht foto’s te maken. Dié foto’s gaan jullie vandaag niet zien, maar ik laat jullie wel zien wat ik gisteren aan had. En wat Marije en Lotte aan hadden ;). 

Dit is mijn all over black outfit! Ik had zin in een vrij basic outfit, dus meer dan dat is het ook niet. De plek waar we deze foto’s maken is overigens naast onze school, een plek waar we wel vaker foto’s maken vanwege de mooie achtergrond. Balen van die gekleurde paal en lantaarnpaal op de achtergrond, maar hè, daar leren we alleen maar van. Vandaag ben ik lekker een dagje vrij, wat voorlopig nog wel zo zal blijven. Heerlijk! Liefs, Larissa.

BlouseH&M | JeansH&M | SchoenenOnbekend winkeltje in Batavia Stad | HorlogeLucardi.

 Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.