Mijn outfit van vandaag met mijn nieuwe tas

Hoi allemaal! Hoe is jullie weekend? Vanmiddag liet het zonnetje zich heel minimaal even zien en dus pakte ik meteen mijn kans om buiten foto’s te maken zonder regen! Ik wilde nog steeds mijn nieuwe tas laten zien, dus kijk je mee?

De tas die ik draag wilde ik al ontzettend lang. Ik had hem gezien bij de MANGO in Utrecht, maar vond hem toch iets te duur. Hij bleef in m’n hoofd ronddwalen en ik besloot een kijkje te nemen op de site van MANGO in de hoop op de sale die in januari altijd van start gaat. En jawel: nog geen 13 euro! Besef je je dat bedrag voor zo’n tas? Helaas had ik het kunnen verwachten en waren alle kleuren uitverkocht. Shit! Elke dag blijven refreshen in de hoop dat ‘ie nog terug komt, en na zo’n drie weken was hij eindelijk weer op voorraad voor dezelfde prijs! Yes! Meteen besteld en deze week kreeg ik ‘m binnen. He-le-maal blij mee. Hij heeft nog een vak aan de binnenkant die je nog dicht kan doen voor dierbare spullen. Verder kun je hem op twee manieren dragen: wat breder (1) en met de flappen naar binnen (2). Heel tof! Overigens is de jeans die ik draag ook nieuw. M’n oude (en favoriete) begon ineens te slijten na ruim twee jaar gebruik en dus was het tijd voor een nieuwe.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst? Ik ben er in elk geval ontzettend blij mee! Liefs, Larissa.

Jas Vero Moda | TruiONLY | JeansH&M | Tas  MANGO.

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   5 februari 2017 / 11:15

   Wat lief, dankjewel!

  • Larissa
   Auteur
   6 februari 2017 / 16:14

   Dankjewel, Jolien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.