Mijn outfit van vandaag

Hey hallo daar! Het is weer weekend! Vanmiddag ben ik de kou in gegaan om na een hele lange tijd weer eens voor de camera te poseren. Kijk je mee?

De laatste keer dat ik outfitfoto’s maakte was 19 oktober, véél te lang geleden. En dat terwijl ik outfitfoto’s maken het leukste vind wat er is op het gebied van bloggen. Het leren jasje en de tas die ik in de outfits draag zijn allebei nieuw, deze kocht ik met Black Friday bij H&M en ik ben er heel blij mee. En ja: het was koud. Fun fact: ik had er nog een winterjas en dikke sjaal over heen gedaan, maar deze heb ik voor de foto uit gedaan. #lifeofablogger Fijne zaterdag!

Jasje, broek, blouse en tasH&M | SchoenenWinkel in Batavia Stad | HorlogeLucardi.

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.