Mijn overgroot oma werd 93 jaar!

Hi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Hopelijk is er niemand verbrand, want man: wat een hitte. Mij hoor je niet klagen, overigens. 😉 Afgelopen vrijdag tikte mijn overgroot oma de 93 jaar aan (hóe bijzonder?!) en dat vierden we zaterdag. Ik maakte een aantal foto’s en stond even stil bij het feit dat ik enorm gezegend ben met zo’n lieve overgroot oma. Kijken jullie mee?

Goed, 93 jaar dus. Een extreme mijlpaal, als je je bedenkt dat we al zes keer ‘bijna’ afscheid hebben moeten nemen van haar, omdat er door alle jaren heen al een hele hoop op haar pad is gekomen. Ziektes, botbreuken, noem het maar op. Mijn tante zei ooit eens: ‘Ze is niet dood te knuppelen’, en ze heeft nog gelijk ook. 😉

Natuurlijk weet ik dat er een dag komt, die waarschijnlijk niet meer lang op zich laat wachten, dat we daadwerkelijk afscheid van haar moeten nemen, maar voor nu koester ik elk moment met haar en ik krijg een steeds betere band met deze onwijs lieve vrouw. Ik bel haar steeds vaker en probeer ook vaker langs te gaan. Zo fijn!

Mijn cadeau aan haar dit jaar is dat we samen een middagje gaan ‘shoppen’ (lees: rond struinen, wat dingetjes kopen voor haar) en lunchen op mijn kosten. Omdat een fysiek cadeau geven best lastig is (want: wat koop je voor iemand van 93?) leek dit me een perfecte oplossing. Dat gaan we dus heel snel een keer doen samen.

Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.