Mijn plannen voor 2017

Hoi lieve lezers! Voor het komende jaar heb ik al een aantal dingen op de planning staan, die ik graag met jullie deel! Een aantal dingen die ik al enorm lang wilde, en die dit jaar eindelijk gaan gebeuren…

Vakantie

Wij gaan niet zo heel vaak op vakantie, en ik als reizigerskindje wil het liefst zo snel mogelijk zo veel mogelijk van de wereld zien. Dit jaar kan ik nog een land wegstrepen van mijn lijstje, we gaan namelijk op vakantie naar Griekenland! SUPER tof en ik heb er enorm veel zin in!

Autorijbewijs

Niet iedereen zal zich in mij herkennen, maar ik kan al ruim twee jaar niet wachten om mijn rijbewijs te halen. Autorijden lijkt mij super leuk en dit jaar mag ik dan ook eindelijk echt zelf beginnen achter het stuur. Ik ga al heel snel met mijn theorie beginnen, en rond mei/juni begin ik met lessen zodat ik rond mijn verjaardag mag afrijden. Wordt vervolgd.. 😉

Eerste jaar opleiding afronden

Aan het einde van dit schooljaar zit het eerste jaar van mijn opleiding er alweer op. Wat gaat dat snel! Zoals het er nu uit ziet lijkt het er niet op dat ik dit jaar niet ga halen, dus dat moet helemaal goed komen. Ergens deze maand zet ik een artikel online waarin ik vertel hoe het het afgelopen jaar op mijn opleiding is gegaan, wat ik zoal heb gedaan en hoe het mij bevallen is.

Stage lopen

En dan is het in leerjaar twee voor mij tijd om op stage te gaan! Een stagebedrijf heb ik momenteel nog niet gevonden, maar ik ben druk bezig met het opstellen van sollicitatie mails en motivatiebrieven. Ook hier zal ik jullie over op de hoogte houden, want ik denk dat jullie net zo benieuwd zijn als ik.

Wat zijn jouw plannen voor 2017?

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 09:34

  Dit moet wel een heel spannend jaar voor jou worden! Heeeel veel succes <3

  • Larissa
   Auteur
   2 januari 2017 / 15:55

   Dankjewel! Volgens mij geldt dat ook voor jouw jaar, dus hetzelfde voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.