Mijn plannen voor de herfstvakantie

Wanneer jullie dit lezen, zit ik nog in de laatste paar lessen voor de herfstvakantie en is het aftellen tot ik uit ben. 😉 Vandaag heb ik nog een Nederlands les met een oefentoets, en moet ik iets presenteren bij SLB. Vanaf vanavond heb ik dus eindelijk vakantie! Lees je mee naar wat ik allemaal op de planning heb staan?

Doordat ik nu doordeweeks veel in Leeuwarden zit, kom ik vaak niet toe aan de standaard afspraken. Zo heb ik vanavond eerst een afspraak bij de huisarts, waarna ik meteen doorga naar werk. Ik werk nog steeds bij de supermarkt hier in het dorp, nu inmiddels al ruim vier jaar. Volgende week heb ik ook wat afspraken bij de fysio, kapper en noem maar op. Maar daarnaast heb ik nog een hele hoop andere dingen te doen deze vakantie!

VERJAARDAG VAN GINO

Morgenavond is het eerst tijd voor een feestje bij Gino thuis, want hij was begin deze maand jarig en viert het morgen! Ontzettend gezellig, want er komen heel wat vrienden en oud-klasgenoten. 🙂

INKOPEN BIJ TICA

Zondag ga ik samen met mama naar TICA in Aalsmeer. Voor wie dat niet kent: TICA is een groot inkoopcentrum voor je bedrijf. Omdat wij over twee weken open gaan met ons pand, moeten we heel wat inkopen. Zondag rijden we die kant op en we hebben er een hele dag voor uitgetrokken. Spannend!

LAATSTE VOORBEREIDINGEN OPENING

Goed, zoals ik al zei, gaan we over twee weken open! Open waarmee, dan? Ehhh. Volgende week komt er een artikel online waarin ik alles uitleg! In de herfstvakantie zijn we druk bezig om in het pand te klussen en alles in te delen zodat onze winkel klaar is voor de opening op 2 november. Ontzettend gaaf en spannend, maar ik heb er wel veel zin in!

WERKEN

Nu het herfstvakantie is, heb ik ook wat tijd om te werken. Voor een freelance opdracht heb ik een meeting op de planning staan en ga ik aan de slag met wat voorwerk, want er moet een hele hoop af! Daarnaast ga ik werken voor mijn eigen bedrijf, onze webwinkel en heb ik nog een avondje in de supermarkt gepland staan. Of ik werken leuk vind? Hoe kom je erbij? Hahaha.

LEREN

Ja, en tussen al het werken, klussen en de losse afspraken door moet ik ook nog tijd zien te vinden om te leren, want de tentamen week komt er aan. Gelukkig zie ik niet zo op tegen deze tentamens, want Nederlands gaat helemaal goed komen. Ook ons project ben ik niet heel bang voor, zolang we door blijven gaan zoals we dat nu ook doen komt dat ruim op tijd af. Het enige waar ik een klein beetje zenuwachtig van wordt is psychologie: dat is voornamelijk heel erg veel. Of dat allemaal in m’n hoofd kan blijven zitten tot het tentamen, is nog maar de vraag, haha. Dus ik mag niet vergeten te leren komende week. 😉

Wat zijn jullie plannen voor de herfstvakantie? Bij mij komt er altijd nog wel iets onverwachts tussendoor, hebben jullie dat ook? Liefs en fijne vakantie!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.