Mijn plannen voor de herfstvakantie

dsc_0522_fotor

”Ik ben echt toe aan vakantie,” riepen we allemaal op 31 augustus. Aanstaande vrijdag is het weer zo ver! Deze vakantie staan er een paar hele leuke evenementen gepland! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Als je aan oktober denkt, denk je aan de herfstvakantie. Aankomende vrijdagmiddag begint die van mij, en ik heb een paar héle toffe dingen gepland deze vakantie..

2 FEESTJES OP 1 AVOND

Het komt niet vaak voor dat ik twee feestjes op één avond heb, maar aanstaande zaterdag heb ik een hele drukke dag. Ik heb overdag dan wel niets te doen: rond 17:00 word ik verwacht met kennissen in Maarn, waar we een feestje hebben bij vrienden. Om half 10 begint er een feestje in mijn eigen dorp (ruim een uur rijden vanaf Maarn), die tot laat in de nacht duurt. Bij beide feesten ben ik gevraagd om ook te fotograferen, en dus heb ik het lekker druk. Deze week ga ik proberen een goede camera op school te lenen, zodat ik zaterdag met 3 SD kaartjes het land door kan. Yay.

MARTIN GARRIX!

Jawel, het gaat eindelijk gebeuren. Mijn grote inspiratiebron, mancrush en beste DJ die er is, staat volgende week zaterdag in de RAI, en ik kan er eindelijk heen! Voorheen was het altijd 18+, maar dit is zijn eerste ALL AGES show. Aaaah! Zoveel zin in!

PALEIS HET LOO

Samen met vrienden gaan we naar Paleis het Loo. We hadden nog tickets die we op moesten maken, en dit leek ons wel een leuk idee, en dus ben ik ook in Apeldoorn te vinden!

BANKSY

Voor kunst moet ik een tentoonstelling bezoeken. Samen met Lizzy ga ik naar BANKSY, een tentoonstelling die ons beide heel tof lijkt in Amsterdam. We maken er dus een gezellig dagje Amsterdam van!

Wat ga jij deze herfstvakantie allemaal doen?

Share:

4 Reacties

 1. 14 oktober 2016 / 08:02

  Genoeg leuke dingen op de planning zie ik ! Have fun en geniet van je vakantie. x

  • Larissa
   Auteur
   19 oktober 2016 / 08:03

   Zeker! Komt goed! Als jij ook vakantie hebt: enjoy! Liefs.

 2. 14 oktober 2016 / 20:23

  Mega gaaf Martin Garrix. Verder heb je echt mega leuke plannen voor je vakantie. Have fun en ga er zeker van genieten.

  • Larissa
   Auteur
   19 oktober 2016 / 08:03

   Dankjewel, Jessica! Als jij ook vakantie hebt: enjoy it! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.