Mijn plannen voor de maand september

De maand september is alweer even aangebroken, en omdat ik nog geen tijd had gehad dit artikel eerder voor te bereiden komt hij iets later dan gepland online. Maar, dat maakt qua planning toch niet uit, want de afgelopen week had ik niks bijzonders ingepland. Voor de komende weken echter wél! Lezen jullie mee?

TERUG NAAR SCHOOL

Sinds afgelopen maandag is mijn schooljaar, na een zomervakantie van ruim twee maanden, weer begonnen en dat neemt meteen een hele hoop tijd in beslag. Vijf dagen per week zit ik dus weer op school, vanaf nu. Poeh, haha.

DE VLIEGENDE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE

Aankomende zaterdag ben ik te vinden op een festival in Zwolle, namelijk: de Vliegende Vrienden! Dat is een combinatie van The Flying Dutch en De Vrienden van Amstel LIVE: naar beide festivals wilde ik heel graag een keer heen en dus is dit de perfecte combinatie. Ik ga samen met Lizzy, heel gezellig! Wie gaan er nog meer?

18TH BIRTHDAY PARTY

Zoals inmiddels wel bekend is, ben ik twee weken geleden achttien jaar geworden en daar hoort natuurlijk een feest bij! Op 2 september heb ik mijn verjaardag al voor familie en kennissen gevierd, en volgende week vier ik het voor vrienden en vriendinnen. We gaan gezellig drinken en ’s avonds uit. Enorm veel zin in!

Wat gaan jullie deze maand nog doen? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 13 september 2018 / 08:45

  Superleuk, je verjaardag vieren in ’t vooruitzicht! Succes met schoool <3

  • Larissa
   Auteur
   13 september 2018 / 09:57

   Thanks lieve Daphne! <3 xx

 2. 13 september 2018 / 15:45

  AAH wat leuk dat je naar de vliegende vrienden gaat. Daar wilde ik ook heen, maar dat was uitverkocht. Hopelijk nog een ticket via ticketswap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.