Mijn plannen voor de zomervakantie

Hi allemaal! Wat heerlijk, mijn zomervakantie is vandaag officieel van start gegaan! Vandaag zet ik al mijn plannen voor de zomervakantie op een rijtje en vertel ik jullie wat ik allemaal ga doen!

NOORDWIJK AAN ZEE

Volgende week ga ik samen met mama een paar dagen richting het strand, namelijk naar Noordwijk! We hebben een hotel geboekt récht aan het strand (JA!) en gaan twee van de drie dagen ‘vakantie’ vieren in de zon. De overige dag hebben we een zakelijke afspraak in de buurt van Noordwijk. Persoonlijk ben ik enorm fan van Noordwijk en ik kom er dan ook graag, dus ik kan niet wachten om er weer naartoe te gaan. 

P.s.: Mochten jullie tips hebben voor restaurants/café’s of activiteiten in en rondom Noordwijk, let me know! Alle tips zijn welkom! 

MEERPAALDAGEN

Zoals ieder jaar help ik dit jaar ook weer mee met de Meerpaaldagen: een drie-daags festival in ons dorp. Ik zit in de PR-commissie en help met het organiseren van alle social-media en website taken. In 2016 (klik hier) en 2017 (klik hier) deed ik ook al mee, en mocht je een sfeerbeeld willen hebben van het evenement, kijk dan zeker even naar de twee posts die ik er over schreef!

WERKEN

De zomervakantie staat natuurlijk voor veel jongeren in het teken van werken, zo ook voor mij. Ik weet nog niet precies hoe veel en wanneer ik exact ga werken, maar ik heb heel wat vrije dagen over om te kunnen werken. 🙂 Wie van jullie gaat ook extra bijverdienen in de vakantie?

VERJAARDAG

Oh, jongens, wat heb ik zin in eind augustus. Ik word dan eindelijk achttien jaar! Ik weet nog niet hoe ik het precies ga vieren, maar in elk geval groots. Dat is één ding wat zeker is. Ik kan niet wachten…

VAKANTIE?

Zoals jullie vast is opgevallen staat er geen zonvakantie op de planning. Dit komt doordat dat dit jaar door omstandigheden niet te plannen was. Volgend jaar beter! Misschien ga ik nog wel één of meerdere stedentrips doen met vriendinnen (ik hoop het!) en anders blijf ik lekker thuis.

Wat zijn jullie plannen voor de zomervakantie? Gaan jullie nog naar een mooi land of blijven jullie ook thuis dit jaar? Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.