Mijn plannen voor de zomervakantie

Hoi allemaal! Voor mij begint de zomervakantie aanstaande vrijdag (YAY!) en dus kan ik officieel ontspannen. Tenminste… Toch niet helemaal, want ik heb een aantal hele drukke activiteiten op de planning staan. Gelukkig zijn het (bijna) allemaal hele leuke dingen, dus lees je mee?

Autotheorie examen

Laten we beginnen met datgeen wat ik volgende week ga doen en het meest spannend vind van alles wat er deze vakantie gaat gebeuren: mijn theorie examen. Ik ben zó zenuwachtig. Zo’n examen is niet niks en als je zakt kost het je opnieuw geld. Met schoolexamens werkt dat niet zo, haha. Ik heb mijn examen 13 juli, dus flink duimen dat dat goed komt! Ik houd jullie uiteraard op de hoogte.

Twee nachtjes Loosdrecht

Samen met mijn moeder ga ik twee nachtjes naar Loosdrecht. We hadden nog hotelbonnen over om te gebruiken en dus kozen we ervoor om drie dagen te vertoeven in en rondom deze stad. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het lijkt me best leuk! Daarbij liggen er ook heel veel grote steden in de buurt. Heeft er iemand tips? Bepaalde restaurantjes of plekken die we kunnen bezoeken?

Kroatië

Over een paar weken ga ik naar Kroatië, YAY! Ik ga er niet al te veel over los laten, omdat ik er na afloop pas veel aandacht aan wil besteden op m’n blog, maar voor nu kan ik jullie wel vertellen dat ik er enorm veel zin in heb én dat dit ook betekent dat er waarschijnlijk een blogpauze komt. Dat vertel ik jullie natuurlijk allemaal voordat ik weg ga. Heel-veel-zin-in!

De Meerpaaldagen

Voor het tweede jaar op rij help ik mee met de Meerpaaldagen. Vorig jaar schreef ik er al een artikel over, maar dit jaar zal ik het nog een keer uitgebreid behandelen. Want voor de mensen die niet uit mijn dorp komen zal het een raadsel zijn wat De Meerpaaldagen nou eigenlijk is. Kort samengevat: een gratis driedaags festival op 10, 11 en 12 augustus! 😉 Het zijn een paar pittige dagen omdat ik er full-time ben, maar het is wel enorm leuk om te doen.

Mijn verjaardag

Heerlijk: jarig zijn in de vakantie! Ook dit jaar weer ben ik aan het einde van mijn vakantie jarig, en dus gaan we weer een feestje vieren op 30 augustus! Het duurt nog even, maar ik zie er zeker niet tegen op om weer jarig te zijn. 😉 Wellicht ben ik al op stage tegen die tijd, maar mijn verjaardag neem ik in elk geval lekker vrij zodat ik dat kan vieren met degenen die niet op vakantie zijn (hint, hint). 😉

Heel veel reizen

Lang leve studenten OV! Och jongens, ik wil zó veel steden bezoeken deze vakantie! Van 16 juli tot en met 16 augustus kun je niet met je studenten OV reizen, maar daarvoor en daarna heb je alle vrijheid om het hele land te zien! Tip: je kunt voor 9 euro (retourtje!) in Antwerpen zitten. Dit wil ik deze zomervakantie nog gaan doen en dan zal ik precies uitleggen hoe dat zit!

Wat ga jij deze zomervakantie allemaal doen? Ik heb in elk geval genoeg op de planning staan en ga me dus ook prima vermaken! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.