Mijn plannen voor december

Ohhh, december, wat fijn dat je er weer bent! De november- en decembermaand zijn dit jaar bij mij drukker dan normaal, en ook voor december zit ik weer helemaal ingepland. Benieuwd naar wat ik allemaal ga doen deze feestmaand?

KAPPER

Voor volgende week staat er een afspraak bij de kapper op de planning. Niet alleen wordt mijn haar weer geknipt: er gaat ook een kleurtje overheen. Geen grote verandering, hoor. Geen zorgen. 😉 Maar het gaat er wel weer iets anders uit zien. Keep you updated!

DON DIABLO

Volgende week zaterdag geeft Don Diablo een groot feest in Amsterdam, en daar ben ik samen met Merel bij. Hier kijken we al zó lang naar uit en we hebben er onwijs veel zin in. Wie gaan er nog meer naartoe?

PAKJESAVOND

De dag erna, wanneer we net terugkomen van het feest in Amsterdam, vieren we met een aantal vriendinnen pakjesavond. Of liever gezegd: pakjesdag. We vieren het overdag, en met een paar nog ’s avonds. We hebben lootjes getrokken en gaan er een gezellige dag van maken. Leu-heuk!

WEEKENDEN WERKEN

December is niet alleen voor mij een drukke maand, maar ook voor de winkel waar ik werk. Er zijn dan ook heel wat koopzondagen en drukke weekenden waar ik op ingezet ben. Ik werk eigenlijk de hele decembermaand wel, zo’n beetje. Dat betekent: extra hard aanpoten en veel werken.

FEESTDAGEN

Het aller-, aller-, allerleukste van deze maand: de feestdagen! Ik kijk hier zo naar uit. Gezelligheid, kerstmis, oud en nieuw en een nieuw jaar. En natuurlijk ook heel veel feestjes. 😉 Wat gaan jullie allemaal doen met de feestdagen?

DEADLINES, DEADLINES, DEADLINES

Ohhh, jongens. Ik wil er niet over klagen, maar ik kom óm in de deadlines. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn examenjaar en in januari liggen heel veel deadlines. Ik ben heel eerlijk met jullie als ik zeg dat ik deze niet allemaal heb gehaald en ga halen, dus dat ik even een flinke inhaalslag moet gaan maken – wil ik op tijd op stage kunnen en kunnen afstuderen. Hier vertel ik binnenkort nog meer over, in een apart artikel!

Vanavond ga ik nog even niet aan al die deadlines denken, maar gezellig uit met vriendinnen. Wat doen jullie deze maand allemaal? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.