Mijn plannen voor deze zomer

Joehoe! Terwijl ik dit typ zit ik in de warmte buiten. Het is 11:39 uur, en ik zit nog in de schaduw. Dat is precies goed, want zometeen rond een uurtje of twee wil je echt niet meer in de zon zitten (heatwave heatwave!). Ik pak dus nu even wat warmte mee, en ga vanmiddag verkoeling opzoeken. Ondertussen schrijf ik maar al te graag een nieuwe update voor jullie, met de dingen die ik ga doen in de zomervakantie.

AL NACHTJE AMERSFOORT GEWEEST

Afgelopen weekend verbleef ik een nachtje in het prachtige Amersfoort, waar ik elke keer weer geniet van de natuurrijke omgeving. Ik ben verliefd op de Utrechtse Heuvelrug en alles daar omheen, dus blijer kreeg je mij niet. We verbleven in het Fletcher Hotel (-Restaurant Amersfoort) en hier waren we al eens eerder geweest. Ik heb er geen goede foto’s gemaakt voor een artikel, maar zal dat de volgende keer wel proberen zodat ik meer kan laten zien! In elk geval kon ik eindelijk weer een keertje goed slapen en uitgerust wakker worden. Heerlijk!

BOEKEN LEZEN/VAKANTIE THUIS

Deze zomer is bizar. Waar ik normaal altijd ontzettend druk was en van hot naar her vloog, heb ik dit jaar echt aan de rem getrokken. Ik merkte dat het, net als vorig jaar, te veel werd en omdat ik geen tussenweg kon vinden besloot ik het extreme te kiezen: helemaal niks doen. Dus ik heb dagenlang met Netflix en Videoland in bed gelegen, gescharreld van de bank naar de tuin en heel veel Youtube-video’s terug kunnen kijken. Het enige is: ik word gillend gek van het niks doen. Ik merk, nu ik dit typ, dat ik hier een hoop over te vertellen heb, dus ik ga er een apart artikel over schrijven! Maar in elk geval zet ik wel door met de rust (hoe lastig het ook is) en dus heb ik heel veel vrije uurtjes om boeken te lezen.

VALKENBURG

Volgende week ga ik twee nachtjes, drie dagen, naar Valkenburg! Hoe leuk is dat? Ik ben daar nog nooit geweest en het lijkt me ontzettend leuk het eens te bezoeken. Ik ga kijken of het me lukt er goede foto’s van te maken en er wat over te schrijven, maar ik kom er vooral om lekker even weg te zijn van hier en te rusten, dus misschien dat ik er ook wel niks van vastleg. In elk geval deel ik het wél op mijn stories op Instagram, dus volg me daar ook zeker even! Mijn username is @styledbylarissa.

MEERPAALDAGEN

Natuurlijk, zoals ieder jaar, staat deze zomer de Meerpaaldagen weer op de planning. Dit jaar op 8, 9 en 10 augustus. Het is inmiddels het vierde jaar dat ik achter de schermen meewerk aan dit festival en het wordt weer een topper van een editie. Dit keer komen er een aantal vrienden, ook van verder weg, naar het festival als bezoekers én de Snollebollekes komt optreden, wat toch wel écht vet is. Ik zal er dit keer niks over delen op mijn blog, maar wederom op Instagram zal ik er genoeg over te vertellen hebben!

KLUSSEN IN DE NIEUWE KAMER

Zoals jullie misschien al gelezen hebben in mijn artikel over het afstuderen, ga ik vanaf september op kamers! Ik heb al een kamer en kan vanaf 1 augustus de sleutel krijgen. De maand augustus word dus ook zeker een klusmaand waarin er nog een hoop moet gebeuren aan m’n kamer. Ik barst uit elkaar van de ideeën en heb er onwijs veel zin in. Ik zal zo veel mogelijk van dit proces met jullie delen, uiteraard!

LUIK, BELGIE

Joehoe, we gaan nog eventjes weg deze vakantie! Midden augustus ga ik samen met Esther een paar dagen naar Luik (België) om daar de stad te verkennen. We zitten in een onwijs mooi en fijn hotel en ik kan niet wachten deze stad te bezoeken. Heeft iemand van jullie ultieme tips voor Luik? Let me know!

POLDERFEST & SNEEKWEEK

Deze twee zijn nog niet helemaal zeker, maar heel misschien ben ik deze zomer ook aanwezig bij Polderfest (komende zaterdag in ons dorp) en de Sneekweek (we all know where)! Ik hoop dat in elk geval een dagje Sneekweek gaat lukken, want ik ben daar nog nooit geweest en het lijkt me een prima inburgering voor mijn studententijd in Friesland.

INTROWEEK

En eh, tjsa, over inburgeringen gesproken… Eind augustus heb ik een introweek waarbij ik op kamp ga met mijn nieuwe klas. En zenuwachtig dat ik ben! Niet om nieuwe mensen te ontmoeten, maar wel om meteen met deze nieuwe mensen drie dagen op…. zeilkamp (!!!) te gaan. Let me tell you something: ik heb nog nooit gezeild en pis in m’n broek voor grote wateren. Jep. Zin in, dus.

VERJAARDAG

En natuurlijk, aan het eind van de zomer, ben ik ook weer jarig en kan ik negentien kaarsjes uitblazen! Helaas ben ik op mijn verjaardag zelf op introkamp (…) maar ik ga het uitgebreid vieren in de weken daarna!

Wat gaan jullie deze zomer allemaal doen? X

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.