Mijn plannen voor maart

Hoi allemaal! Afgelopen woensdag brak de derde maand van dit jaar aan: maart! Vanaf april komen de spannende en grote plannen er aan, maar voor maart heb ik ook het een en ander in petto. Kijk je mee?

Sophie in Nederland

Een van de leukste dingen van deze maand: Sophie komt een weekje naar Nederland! Zoals sommigen van jullie zullen weten is Sophie vorig jaar naar de Verenigde Staten verhuisd, en sindsdien is ze niet meer in ons kikkerlandje geweest. Gelukkig konden we vanaf het begin uitkijken naar deze maand, want het was al enige tijd gepland. Als het goed is blijft ze ook een nachtje slapen, waardoor we flink kunnen bijpraten. Mega mega mega veel zin in!

Feestje!

In de wintermaanden is het in mijn geval niet zo vanzelfsprekend dat ik feesten heb: die zijn vaak in het festivalseizoen (love festivals!). 11 maart is er een feest in Zwolle, georganiseerd door Buro Ruis. Omdat wij als klas hiervoor een opdracht hebben gemaakt, zijn we uitgenodigd voor het feest en vermaken we ons de gehele nacht in onze studentenstad! Ook komen? Check hier het evenement inclusief tickets! Zie ik je daar?

Vergadering

Het klinkt een stuk serieuzer dan dat het is: ik knal er tussendoor nog even een vergadering in. Voor de Meerpaaldagen 2017 moet er het een en ander geregeld worden, en dus komen we deze maand weer bij elkaar om dat door te spreken!

Eerste echte ‘rijles’

Ok, gecorrigeerd: een proefles. Deze maand heb ik een proefles bij de rijschool waar ik over twee maanden mag beginnen met lessen. Meer weten over mijn rijbewijs? Check dan even dit artikel.

Sporten!

Sinds vorige week heb ik mij aangemeld bij de sportschool en dat betekent dat ik de komende tijd heel wat keren de sportschool in mag rennen. Het is dan ook mijn doel om niet uit te stellen, maar gewoon te gaan sporten. En dan het liefst twee keer in de week. Keep you updated ;).

En, wat zijn jullie doelen voor komende maand? Gaan jullie nog wat spannende dingen doen? Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.