Mijn plannen voor november

Zo, de deadlines zijn gehaald en de tentamen week is achter de rug! Tijd om weer met jullie bij te praten! We zitten inmiddels al een week in het mooie november, maar ik wil jullie alsnog vertellen over mijn plannen voor deze maand, want die zijn zoals gewoonlijk weer erg leuk! Lees je mee?

WIJNPROEVERIJ

November was nog maar net begonnen, of ik had al een wijnproeverij op de planning staan. 😉 Deze wijnproeverij had ik maanden geleden al gekocht en gereserveerd, maar omdat er niet eerder plek was kon ik pas in november een datum vastleggen. Het was bedoeld voor mijn verjaardag, maar inmiddels is mijn verjaardag alweer een aantal maanden geleden, haha. Ondanks dat heb ik het toch nog een beetje mijn verjaardag weten te maken en hadden we een hele leuke wijnproeverij bij mij thuis! Ik schrijf er zo snel mogelijk nog een apart artikel over, dus die lezen jullie binnenkort!

OPENING SHOP-IN-SHOP

Afgelopen zaterdag had ik ’s avonds een wijnproeverij op de planning staan, maar overdag iets wat minstens zo speciaal was: de opening van onze winkel in de conceptstore in Dronten! Hier maak ik jullie inmiddels al weken lekker mee maar wat het precies is is nog steeds niet duidelijk voor jullie, denk ik. Ik beloof – écht – dat ik er zo gelijk een artikel over schrijf en ‘m inplan! In elk geval hebben we vorige week zaterdag een ontzettend gezellige dag gehad en we hebben enorm genoten van de opening!

STAPPEN

November staat in het teken van rust, socializen en vrienden. De afgelopen maanden is het zo druk geweest met het verhuizen naar Leeuwarden, mijn nieuwe studie, de opening van onze winkel en de tentamen week dat ik dingen die net zo belangrijk zijn eigenlijk ben vergeten. Deze maand ga ik dat allemaal weer oppakken en daarnaast gaan we ook gezellig stappen en leuke dingen doen! Onderling, met de klas, van alles!

THUISHAVEN

Zo ga ik aankomende zondag samen met Ilse naar Thuishaven, waar we al maanden ontzettend veel zin in hebben. Aankomend weekend is de Winteropening van Thuishaven en we gaan er de hele dag naartoe. Enorm veel zin in!

FILMAVOND

Maar voordat ik naar Thuishaven ga, heb ik eerst aankomende zaterdag nog een gezellige meiden-middag en filmavond gepland met Cassedey en Marije! We gaan, volgens mij, eerst ergens koffie drinken, daarna samen eten en ’s avonds kerstfilms kijken met warme chocolademelk. Love love love zulke avonden in de winter. <3

UIT ETEN MET DE KLAS

Ergens verderop deze maand gaan we met onze hele klas (+ docent!) gezellig uit eten hier in Leeuwarden, waarna we een avondje gaan stappen. Ontzettend leuk hoe dat met de hele klas kan! Iedereen gaat mee en ook iedereen is enthousiast: echt onwijs leuk. Ik ben echt blij met de gezellige klas die we momenteel hebben en dat het onderling ook heel leuk gaat.

KERSTINKOPEN

Je zou dit niet specifiek een ‘plan’ kunnen noemen, maar dat is het wel (voor mij), haha. Als er iemand he-le-maal gek is van kerst, ben ik het wel, en ik vind het ontzettend leuk om al in november overdreven vroeg bezig te zijn met kerst. Onder kerstinkopen versta ik niet alleen cadeau’s, maar ook een kerstboom, kerstversieringen, kerstkoekjes en alles wat ook maar iets met kerst te maken heeft. Ik heb dit jaar wederom weer onwijs veel zin in kerst en ik geniet nu al van deze sprankelende periode. <3 Who’s with me?

Goed, dus buiten school en werk om staat er genoeg leuks op de planning en ben ik de hele maand weer lekker druk in de weer, wat ik heel leuk vind. Wat zijn jullie plannen voor de maand november? Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.